Izvrsni završetak ovogodišnje kruzing sezone

Objavljeno 14.11.2022 - Turizam

Izvrsni završetak ovogodišnje kruzing sezone

Početak tjedna u riječkoj luci obilježilo je posljednje ovogodišnje uplovljavanje broda za kružna putovanja.

Kruzer AIDAblu s gotovo 3000 putnika i članova posade stigao je posljednji put ove godine i time zatvorio izvrsnu kruzing sezonu u Rijeci.

I ovog puta za sve goste kruzera pripremljen je prigodni program u organizaciji Grada Rijeke, Turističke zajednice grada Rijeke i Turističke zajednice Kvarnera zajedno s Lučkom upravom Rijeka, kojim se gostima poželjela dobrodošlica i ugodni boravak te pripremili brojni informativni materijali o destinaciji.

Za goste kruzera organiziraju se brojni izleti, no većina se ipak odlučuje za ostanak u destinaciji i njezinoj okolici, pa tako najviše posjećuju uži centar grada, Trsat i Opatiju. Nekolicina njih odlučuje se za odlazak na otok Krk i u Gorski kotar. Prilikom boravka u destinaciji koriste priliku za obilazak brojnih riječkih znamenitosti i za shopping u gradskim trgovinama.

Riječka luka ugostila je gotovo 40.000 putnika tijekom ovogodišnje turističke sezone, koji su stigli u grad brodovima za kružna putovanja.

Najave za slijedeću sezonu su izvrsne te svakako možemo očekivati još bolju i bogatiju kruzing sezonu i sjajne rezultate za taj segment tržišta.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama