Jadranka Kosor tvrdi da je Kolinda pobjegla s jedne državne funkcije

Objavljeno 31.12.2019 - Vijesti

Jadranka Kosor tvrdi da je Kolinda pobjegla s jedne državne funkcije

Ako se pokaže istinom da je Kolinda Grabar Kitarović doista pobjegla s jedne važne državne funkcije kao što je veleposlanik u SADu i to bez da se ikome javila iz državne vlasti, tada, iako postane predsjednica Hrvatske postoje i zakonski okviri da se ona opozove s te funkcije jer je smisleno ugrozila državnu sigurnost na osobnu korist!

Bivša hrvatska premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor potvrdila je na Twitteru da gleda RTL-ovu debatu predsjedničkih kandidata.

Komentirala je niz Kolindinih izjava, a posebno ju je, čini se, pogodilo to što je Kolinda Grabar-Kitarović kazala da je ”Kosor, obnašajući dužnost premijerke, rekla da ne računa na nju”.

“KGK besramna kad kaže da sam joj kao premijerka rekla da ne računam na nju. Za što? Pa bila je veleposlanica!! S mandata veleposlanice u SAD-u otišla je u NATO bez da je obavijestila Vladu i mene kao premijerku. I ostavila veleposlanstvo prazno”, poručila je Kosor na Twitteru.

Kosor se također osvrnula i na komentar Grabar-Kitarović da je Vlada Ive Sanadera, koji je danas nepravomoćno osuđen na 6 godina zatvora, bila jedna od najboljih hrvatskih vlada. “Veli kandidatkinja da je jedna od najboljih hrvatskih vlada bila ona koju je vodila višestruko osuđena osoba. Eto”, napisala je u tvitu Kosor.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama