Još jedan svjetski koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji!

Objavljeno 29.03.2018 - Zabava

Još jedan svjetski koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji!

OVOGODIŠNJE „LJETO NA LJETNOJ“ POČINJE KONCERTOM SVJETSKI POZNATOG GLAZBENOG IMENA – THE DIRE STRAITS EXPERIENCE

Nakon najave Zuccherovog, Festival Opatija najavljuje još jedan koncert s izvođačima svjetskog glasa. Prvi puta u Opatiju dolaze planetarno popularni The Dire Straits Experience, koji će svojim nastupom u petak, 1. lipnja 2018. godine na Ljetnoj pozornici otvoriti ovogodišnju koncertnu sezonu na najljepšoj otvorenoj sceni Mediterana!

Članovi grupe The Dire Straits razišli su se 1995. godine, a nostalgiju koju bude njihove pjesme danas oživljavaju The Dire Straits Experience. Chris White i Chris Whitten, nakon rastanka s vokalom i gitaristom Markom Knopflerom, svoju karijeru nastavljaju nastupajući kao dio ovog projekta, zajedno s vrhunskim glazbenicima: Terenceom Reisom, Timom Waltersom, Simonom Carterom, Dannyjem Schroggerom, Paulom Gearyjem i Andrewom Hawkinsom koji su surađivali s imenima poput Paula Younga, Anastacie, Georgea Michaela i Jamiroquaia.

Ove godine, uz koncertne metropole London, Pariz, Amsterdam, Liverpool, Antwerpen, jedna od postaja njihove velike europske turneje je i Opatija.

The Dire Straits Experience jamči iskustvo za pamćenje!

Pretprodaja ulaznica kreće od 5. travnja 2018. na prodajnim mjestima Festivala Opatija i sustava Mojekarte.hr. U prodaji su samo sjedeća mjesta po cijeni od 200, 150 i 100 kuna do 10. svibnja, nakon čega cijena ulaznice poskupljuje za 50kn.
Koncert se održava u organizaciji ustanove Festival Opatija.

Autor: Petra Borovac

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama