Još jedna glazbena diva u utrci za predsjednicu

Objavljeno 02.10.2019 - Vijesti

Još jedna glazbena diva u utrci za predsjednicu

Najpoznatija hrvatska glazbena diva, inače poznata i po tome što povremeno obavlja ulogu predsjednice države, danas je najavila svoju utrku za predsjednicu države.

Glazbena diva se zove Kolinda Grabar Kitarović i do sada je glazbeno nastupala gotovo na svim kontinentima.

U zadnjih pet godina puno je radila na svojoj izvrsnosti. Smršavila je kupila si je dosta nove odjeće, promijenila je bezbroj frizura. U zadnjih pet godina radila je i na svojoj edukaciji i dobila je odlične ocjene svojih mentora!

Kolinda jako voli sportske manifestacije, ali i glazbene, kulturne i gastronomske partije. Dragi su joj i rođendani i vrlo često su joj u svojim nastupima najveći rivali Simona Gotovac, Ava Karabatić, Nives Celzijus.

Kolinda, ako postane predsjednica, obećaje da se niti jedan put neće pojaviti u 3 maju, INAi na Mlaci, obećaje da je neće zanimati razvaljeno riječko priobalje kao niti situacija s Agrokorom, Croatiom Airlines. Kolinda strogo obećaje da se neće miješati u probleme radnika, sindikata, rodilja, učenika, studenata starijih i nemoćnh i da je uopće neće zanimati problemi Hrvatskih branitelja.

Iako Kolinda jako voli edukaciju, ako postane predsjednica obećaje da se neće miješati niti u napredak hrvatskog školstva niti u sadržaj onoga što se uči, jer naravno nema ovlasti niti za to.

Za današnji zakon koji predsjednika države onemogućava da djeluje u bilo kojem pravcu i od predsjednika doslovno pravi fikus, Kolinda drži da je idealan za nju osobno i upravo taj zakon je jedan od razloga zašto Kolinda ponovno kandidira i ZAŠTO VJERUJE U HRVATSKU!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama