Još jedna potvrda izvrsnosti – Aminess Maravea Camping Resort u samom vrhu najboljih kampova Europe

Objavljeno 14.12.2021 - Turizam

Još jedna potvrda izvrsnosti – Aminess Maravea Camping Resort u samom vrhu najboljih kampova Europe

Još jedno priznanje za Aminess kampove dolazi od strane cijenjenog njemačkog ADAC vodiča koji je novigradski Aminess Maravea Camping Resort uvrstio na visoko četvrto mjesto na svojoj listi deset najboljih kampova u Europi u izboru kamping portala PinCAMP.

ADAC u Njemačkoj predstavlja renomirani izbor svih servisnih informacija za planiranje putovanja, te posjeduje više od 150 poslovnica diljem zemlje, tako da je ovo priznanje značajno i za destinaciju, ali i hrvatski turizam općenito. ADAC je već dugi niz godina referentna točka za sve kampiste koji odabir svojeg odmora u prirodi prepuštaju upravo cijenjenom i renomiranom vodiču.

Aminess Maravea Camping Resort nalazi se u Novigradu, a smješten je u srcu prirode gdje je okružen vinogradima i maslinicima. Gosti iz cijele Europe biraju ga zbog velikog izbora sportskih, zabavnih i gourmet sadržaja, a uz to je odličan i za opuštajući odmor.
Uz ADAC, i slovenski kampisti su izabrali najbolje kampove ovogodišnje sezone. Naime, slovenski kamping portal Avtokampi.si organizirao je izbor najboljeg kampa u Hrvatskoj i Sloveniji „Naj kamp Adria“ na kojem glasaju sami kampisti. U kategoriji najboljih naselja mobilnih kućica prvu nagradu ove godine osvojio je Aminess Maravea Camping Resort, dok je u kategoriji većih kampova u Istri treće mjesto osvojio kamp Aminess Sirena iz Novigrada.

Aminess Maravea Camping Resort već je dugi niz godina nositelj raznih međunarodnih nagrada poput prestižne ADAC Superplatz nagrade, dobitnik je nagrade za Najbolji veliki kamp i Kamp godine u Hrvatskoj (2019.), a ponosni je vlasnik i titule najboljih na području digitalizacije i online marketinga među najboljim kampovima u Europi.

Autor: Karlo Pavlić

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama