Kakva će biti pitanja večeras na HRT sučeljavanju

Objavljeno 02.01.2020 - Vijesti

Kakva će biti pitanja večeras na HRT sučeljavanju

Redakcija KIGO.hr moli kolege novinare na HRTu da u večerašnje sučeljavanje uvedu konačno normalna pitanja koja pokazuju da nam je bitna budućnost Hrvatske, a ne prošlost.

Novinari KIGO.hr predlažu da glavnina pitanja budu usmjerena na teme koje su važne za građane; održivi razvoj, nove tehnologije, nove energije, gospodarenje otpadom, reforma školstva, pravosuđa, javne uprave, smanjivanje birokracije, internet računarni napredak i glasovanje putem interneta, promocija Hrvatskog turizma, nautike i hrvatskih proizvoda, povećavanje izvoza, podizanje plaća i novih zapšljavanja u cilju povratka iseljenih, medicinska skrb, zdravstvene preventive itd.

Nakon prvog kruga predsjedničkih izbora, u utrci za Pantovčak preostalo je dvoje kandidata – Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović.

Uživo na HRT-u, pratite novo sučeljavanje i to u 20.05.

Voditelji sučeljavanja su Zrinka Grancarić i Mislav Togonal, a urednici emisije Ana Jelinić, Branko Nađvinski i Katarina Periša Čakarun.

Sučeljavanje možete pratiti i na HTV 4 uz hrvatski znakovni jezik,na YouTube kanalu HRT-a, Facebook stranici HRTVijesti te putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Na dan odluke, 5. siječnja, u izbornoj večeri drugog kruga u vrhunskoj produkciji HRT donosi posebnu emisiju uživo uz stručne analize s gostima, javljanja iz stožera, prve izlazne ankete i prve službene rezultate. Stručni komentatori su Ivica Relković, Branko Caratan, Smiljana Leinert-Novosel i Pero Maldini.

Specijalna emisija počinje u 18:20, a možete je pratiti na HTV 1 i HTV 4.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama