Kaos u Rijeci ismijao i stand up komičar

Objavljeno 24.07.2018 - VijestiZanimljivosti

Kaos u Rijeci ismijao i stand up komičar

Stand up komičar i vloger Aleks Curać Šarić uspio se u svome video dokačiti i jedne od naj šokantnijih tema u Hrvatskoj, kaos u Rijeci u stambenom naselju Rastočine gdje postoji pet nebodera s 26 katova i u svakom neboderu po 158 stanova. Ukupno preko 3000 ljudi.
Grad Rijeka već godinama ne uspijeva riješiti problem parkiranja u navedenom naselju jer nije u stanju stari i trošni vrtić preseliti na drugu lokaciju i na mjestu vrtića sagraditi parkirni prostor. No šokantno je da Grad Rijeka uopće niti nema ideju što da napravi s navedenim prostorom, ima preslabu komunikaciju s lokalnim stanovništvom kao da ne postoji funkcija gradonačelnika.
Zadnjih mjesec dana kaos na Rastočinama se udvostručio jer su se počeli kopati utori iz kojih se vade stare cijevi i stavljaju nove, i sad se dodatno za 30 posto smanjilo parkirnih mjesta, a stanovnici naselja su već nekoliko dana bili i bez tople vode.

Kraj radovima se ne nazire, gradonačelnik i nitko iz Grada Rijeke nemaju blage veze kada će se radovi završiti, koliko će stajati, kada će se montažni vrtić pretvoriti u parkirno mjesto.
Ukratko sve je ostavljeno slučaju i nema nikakve kontrole.

Dok se kaos u Rijeci nastavlja, pogledajte kako je komičar Aleks Curać Šarić novonastalu situaciju sagledao iz svog kuta:

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u