Karamarko : “Svemirski ELEMENT za preslagivanje”

Objavljeno 05.06.2016 - Vijesti

Karamarko : “Svemirski ELEMENT za preslagivanje”

Karamarko ne može presložiti novi omjer snaga kojim bi se zadržao na vlasti nikakvim elementima u Saboru RH.

Karamarko je izgubio podršku dijela HDZovaca, a podršku nije nikada imao niti u anketama u kojima je već godinama najnegativniji političar.

I Stjepan Mesić je kazao da Karamarko mora odstupiti

Mesić je kazao kako misli da bi Karamarko trebao dati ostavku.

“Ovdje se ne radi o sukobu interesa i kaznenom djelu, ovdje se radi o moralnoj političkoj odgovornosti. Ona je evidentna, ako misli dobro svojoj stranci, Karamarko bi mora odstupiti”, kaže Mesić.

“polazim od toga da su građani kolektivni intelektualac. Oni su htjeli na prošlim izborima htjeli treći put, zato je MOST uspio. Sad se pokazalo da ni to nije sasvim u redu. Sad je teško očekivati da se stvori novi treći put. Ostat će približno isti odnos snaga, ali malo promijenjen”, navodi Mesić.

Za Karamarka je još kazao s da obzirom na sve oko njega i supruge, Mesić misli da je Karamarko u političkom smislu mrtvac koji hoda, ali to ne razumije.

Vratimo se preslagivanju! MOST je sa svojih 15 glasova protiv Karamarka, HDSSB isto, Prgomet isto, HSS isto…tko je ostao ? Ostali su samo zastupnici SDPa. Hoće li Milanović pokloniti desetak ruku Karamarku kako bi ovaj ostao na vlasti i zaštitio pojedine političare koji vode “krupan i ne javan biznis”?

Hoće li institucije početi raditi svoj posao ili su još uvijek produžena ruka pojedinih političara koji znaju zašto su u politici…

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u