Klapa Intrade slavi 35 godina

Objavljeno 08.05.2022 - IzdvojenoVijestiZabava

Klapa Intrade slavi 35 godina

‘Kad jednom odem’, ‘Ne mogu te prestat jubit’, ‘Zalutali pogledi’, ‘Zora bila’ samo su neki od poznatih hitova iz bogate dugogodišnje karijere koji će zagrmjeti na spektakularnom vidikovcu

Legendarna klapa Intrade slavi 35 godina karijere koncertom na prekrasnom vidikovcu Gospe od Loreta, a ovaj događaj 1. srpnja na primoštenskom brdu Gaj organizira noćni klub Aurora.

Specifičan bariton Tomislava Bralića, koji plijeni svojim iznimnim glasom nevjerojatne topline, postao je zaštitni znak klape Intrade. Oni već punih 35 godina pune koncertne dvorane diljem Lijepe naše, ali i šire, a sad glazbenu čaroliju donose u Primošten.

Ovim koncertom otvorit će se sezona premium događaja na vidikovcu Gospe od Loreta…

– ‘Kad jednom odem’, ‘Ne mogu te prestat jubit’, ‘Zalutali pogledi’, ‘Zora bila’ samo su neki od poznatih hitova iz bogate dugogodišnje karijere koji će zagrmjeti na spektakularnom vidikovcu – poručuju.

Ulaznice se mogu nabaviti na prodajnim mjestima Adriaticket te online. Broj ulaznica je ograničen.

– Oni su diljem svijeta promovirali klapsku glazbu te održali veličanstvene koncerte po svim našim arenama, stadionima i sportskim dvoranama i podarili svojoj publici pjesme koje ostaju za iduće generacije. Zato ne sumnjamo da će tu energiju i dobru atmosferu dovesti i ovog puta u Primošten – zaključuju organizatori.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama