Kolinda rasturila Milanovića i vjerojatno je ponovno predsjednica

Objavljeno 02.01.2020 - IzdvojenoVijesti

Kolinda rasturila Milanovića i vjerojatno je ponovno predsjednica

Iako se znalo da je Kolinda žena velikog kapaciteta, nitko nije očekivao da će se baš na zadnjem sučeljavanju koje se odvijalo na HRTu probuditi i postati normalna, onakva kakva je bila i na početku bitke za svoj prvi mandat.

Kolinda je u međuvremenu potonula u bespućima svojih gafova, i potpuno je normalno da je ljevica samo trebalo mudro čekati i kandidirati osobu iza koje će svi koji su na lijevim pozicijama stati iza nje. Milanović je bio jedino rješenje i rezultat ulaska u drugi krug bio je potpuno očekivan.

Kada je Kolind shvatila da je vrag odnio šalu i da je skoro Škoro ušao u drugi krug, dobila je po naredbi vrha HDZa Brkića u svoj tim i od tada se normalizirala s izjavama i ponašanjem.

Otkako je Brkić preuzeo dirigentsku palicu građani ponovno Kolindu doživljavaju kao ozbiljnog kandidata.

Pitanja i odgovori u ovom sučeljavanju su kompletno nebitni jer i u ovom slučaju je važno za napomenuti da hrvatski novinari nemaju viziju postavljanja pitanja razine 21 stoljeća pa su stoga odgovori, beznačajni.

Kroz dvadesetak nebitnih i polubitnih pitanja, bolji dojam je ostavila Kolinda Grabar Kitarović, a Milanović je bio agresivan, vrijeđao je na osibnoj razini i nije bio na razini smitenosti aktualne predsjednice.

Ukoliko je ovo zadnje javno sučeljavanje, Kolinda će biti nova stara predsjednica Hrvatske!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama