Kolinda u Rijeci, no zbog zabave, problemi je ne zanimaju!

Objavljeno 16.11.2019 - IzdvojenoSportVijesti

Kolinda u Rijeci, no zbog zabave, problemi je ne zanimaju!

Danas je u Rijeci i naša najpoznatija “influencerica” Kolinda koja se za svoga mandata pojavljuje uglavnom na feštama, blagdanima, sportskim manifestacijama, a ne zanimaju je stvarni problemi u državi s kojima bi se svaki odgovorni predsjednik trebao zaokupljati.

Rijeka ima nebrojeno problema u normalnom funkcioniranju građana, nedostaje mjesta za parkiranja, Energo je preskup, od dva kazališta jedno je godinama zatvoreno, a jedno je neuređeno, priobalje je razvaljeno, putnilki terminali i kolodvori također, koncertni prostori gdje izlaze mladi poput Exportdrva i Hartere su u derutnim i opasnim stanjima, a bolnica za djecu na Kantridi izgleda poput naših političkih stranaka, dakle, oronulo.

U Rijeci se nalaze i razvaljeni industrijski otpadi od INAe na Mlaci i to tik uz more, a termoelektrana na Urinju kao i Viktor Lenac truju Kostrenjane, no sve to Kolindu NE zanima, ona je došla na utakmicu i to je to!

Iako se građani Hrvatske nikako ne slažu s ovakvim ponašanjem predsjednice države, Kolinda se ne mora brinuti, jer još uvijek ima dovoljno građana kojima se upravo ovakvo ponašanje Kolinde sviđa.

Hrvatska danas igra kvalifikacijsku utakmicu sa Slovačkom u Rijeci na Rujevici. Kiša pada, no nije hladno. Hrvati se nadaju da će kiša stati kako predsjednica ne bi pokisnula, a nogometaši se nadaju da im predsjednica neće upasti u svlačionicu dok su u gaćicama i ako im to iz protokola obećaju, možda danas i pobijede!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u