Komadina: I u Rijeci ima nekih izdajica koji neće za mene glasovati

Objavljeno 18.03.2016 - Vijesti

Komadina: I u Rijeci ima nekih izdajica koji neće za mene glasovati

Zlatko Komadina je u obilasku je južne Dalmacije u promociji svojeg programa.

Komadina kaže da na terenu vidi sve veći broj onih SDPovaca koji žele promjene u stranci te da vjeruje u svoju pobjedu.

Potvrdio je kako su njegovi glavni podupiratelji Rajko Ostojić, Tonino Picula i Davor Bernardić. Dodao je, međutim, kako će u njegovom timu biti mjesta i za Milanovićeve ministre – ukoliko žele pridonjeti. Također je poručio da su, što se njega tiče – svim članovima koji se žele vratiti u SDP vrata otvorena, trebaju samo ispuniti pristupnicu.

Komadina je napomenuo da i u Rijeci ima izdajica koji neće glasovati za njegovu ideju, no nije želio jasno kazati njihova imena. Kazao je samo da će se oni prepoznati.

Kako neslužbeno saznajemo, mislio je na Vojka Obersnela koji nikada nije podržavao rad Zlatka Komadine i strastveni je zagovornik lika i djela Zorana Milanovića.

Izbori u SDPu su za dva tjedna, a udarci ispod pasa su sve očitiji i nikad gori.

Političari KIGO.hr drže da je Komadina kvalitetniji kadar za europski SDP te da će Komadina u slučaju dobitka unutarstranačkih izbora podignuti dosada najnižu komunikaciju unutar i izvan SDPa.

Zoran Milanović je utabao put drskom, netolerantnom, neoliberalnom i nesposobnom SDPu, dakle svemu onome što Zlatko Komadina nije. Što će kazati izbori za dva tjedna u SDPu?

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama