Kome smeta Pernarovo druženje sa srednjoškolcima?

Objavljeno 29.01.2017 - Vijesti

Kome smeta Pernarovo druženje sa srednjoškolcima?

Druženje sa srednjoškolcima poznatih ili uvaženih Hrvata nije nikakva novost, pa su tako srednje škole posjećali mnogi sportaši, glazbenici, poslovni ljudi i političari, a srednjoškolci su posjećivali Ured predsjednice Hrvatske, Sabor, Vladu, ali i ostale važne državne institucije.

Što se sad dogodilo da je posjećivanje jednog saborskog zastupnika srednjih škola i druženje sa srednjoškolcima  – PROBLEM!?

Što je to govorio Ivan Pernar srednjoškolcima?

Ivan Pernar je probao srednjoškolce animirati za veći interes pream politici što nije nikakav problem.

Ivan Pernar je tražio od srednjoškolaca da ne vjeruju svemu što im se kroz medije govori te da upale vlastiti mozak i da razmišljaju, što također nije problem.

Ivan Pernar govori djeci da moraju početi učiti više o tijeku novca i plaćanju računa jer to uopće ne uče u školama što je istima i to isto nije nikakav problem. Zaista zvuči alarmantno da o kreditima, zaduživanjima, pametnim plaćanjima računa, uštedama naša djeca ne uče doslovno ništa i program je doslovno zastario.

Ivan Pernar kao saborski zastupnik napravio je cijelu pomutnju među političarima staroga kova i novi, nesvakidašnji pristup ovoga političara nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ivan Pernar svakako treba malo “povući ručnu kočnicu” u svojim političkim djelovanjima, no je li baš njegov pristup stvarno toliko loš koliko to tvrde političari staroga kova?

Odgovor je naravno da nije! Ivan Pernar je probudio interes za politiku i sa svojim načinom probudio je mnoga pitanja koja do sad nismo postavljali , a zbog kojih lošije živimo.

Lagodnog politikanstva uz dogovore SDPa i HDZa više nema. MOST i Živi zid su napravili svoje i probudili građane da počnu postavljati jasna pitanja.

Sada je na redu smanjenje broja birokrata, ukidanje mnogih županija i gradova koji se ne mogu sami financirati i najvažnije uništenje pravosuđa koje danas poznamo…..

Da, djeca u srednjim školama imaju pravo znati što se u društvu događa i osim Pernara i ostali bi trebali početi hodočastiti među školarce i studente. Možda se ponešto i nauči….

Leo Pavela

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u