Koncert grupe Elemental u Opatiji

Objavljeno 21.12.2017 - Zabava

Koncert grupe Elemental u Opatiji

Živost i odličnu atmosferu na Opatijskoj tržnici upotpunjuju zanimljivi programi za sve generacije. U subotu 23.12. uz tradicionalnu blagdansku ugostiteljsku ponudu očekuje se jedinstvena ponuda suvenira i božićnih poklona na artBazaaru u Radičkoj ulici(pješačka zona pokraj tržnice) od 12 do 22h, a isti dan, u 20:30h na Opatijskoj tržnici moći ćete plesati uz hitove grupe Elemental.

Popularni Zagrebački bend Elemental je u pripremama za snimanje novog studijskog albuma, a u Opatiji će nam predstaviti svoj posljednji album ‘’Tijelo’’, kao I ostale uspješnice.

Ulaz je besplatan

Elemental je bend čija se glazbena baza nalazi u rap glazbi, no teško bi ga bilo svesti samo na jedan glazbeni žanr. U njihovoj šarolikoj glazbenoj viziji mogu se naći tragovi različitih žanrova što njihov izričaj čini jedinstvenim i originalnim. Specifičnost ovog benda su britki tekstovi i zanimljive instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala.
Elemental nikad nije bio bend koji je svoju glazbu smatrao proizvodom, nego umjetničkim izričajem, a njihov iskren i nepatvoren stav prepoznaje publika u cijeloj Hrvatskoj i okolici.

Iako postoji od 1998., bend koji su u početku sačinjavali tri MC-ja danas broji sedam članova. Glazbu, stihove i aranžmane stvaraju sami i tijekom godina su se dokazali kao vrsni glazbeni autori i izvođači.

Osim što su vrsni studijski muzičari, Elemental se tijekom godina dokazao kao i jedan od ponajboljih koncertnih bendova. Prioritet ovog benda je blizak odnos s publikom kroz koncertne nastupe. Elemental je jedan od rijetkih bendova koji sa svojim slušateljima svakodnevno komunicira putem svoje internetske i Facebook stranice.
Članovi Elementala su vokali Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot, gitarist Erol Zejnilović, basist Konrad Lovrenčić, klavijaturist Davor Zanoški, bubnjar Ivan Vodopijec i prateći vokal Vida Manestar.

ArtBazaar je projekt urbane tržnice u organizaciji Odjela gradske uprave za kulturu Rijeka i udruge ArtBazaar, koji umjetnicima i kreativcima omogućuje predstavljanje svojih radova.

Po prvi puta gostuje na Advent u Opatiji sa 20 izlagača koji predstavlju svoje radove. Ponuda će biti raznovrsna, od nakita, keramike, stakla, prirodne kozmetike, fine hrane, torbe do kućanskih potrepština. Pripremili su i dvije radionice, izrada mossari-a i izrada lampiona koja je namijenjena klincima.

arBazaar po prvi put gostuje u Opatiji !!!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama