Korona otežava skupljanje potpisa! HDZ i SDP likuju!

Objavljeno 17.04.2021 - IzdvojenoVijesti

Korona otežava skupljanje potpisa! HDZ i SDP likuju!

Iako svi znamo da je demokracija temelj slobode i razvoja jednog društva, na ovim lokalnim izborima jasno dolazi do izražaja sva krutost velikih stranaka koje uopće ne zanima razmišljanje građana kao niti razmišljanje manjih stranaka, a kamoli razvoj demokracije.

SDP i HDZ već godinama imaju svoje velike medije i ogromne novce koje zakonski i nezakonski dobivaju za izbore.

Sva okrutnost izbornih pravila najviše dolazi do izražaja sada kada se korona razmahala u svojem trećem valu i praktički svakodnevno ubija na desetina naših građana.

Vlada Hrvatske no i najveća oporbena stranka nisu učinili ništa da se prikupljanje potpisa prolongira s dva na tri tjedna , niti da se uvede internet glasovanje, jer je ono brže ali i po preporuci liječnika sigurnije glasovanje.

Zašto SDP, SDSS i HDZ ne žele uvesti internet glasovanje u vrijeme najveće pandemije koju Hrvatska pamti?

Odgovor je vrlo jednostavan, navedene stranke koje su 30 godina u vlasti boje se da bi internet glasovanjem mlađi glasači pristupili glasovanju što bi kompletno promijenilo sliku vlasti na svim razinama, a posebna “opasnost” internet glasovanje je sprečavanje malverzacija s glasovima mrtvih ljudi što je do sada znatno pomagalo onima koji su na vlasti!

Sveukupni zaključak je da će lokalni izbori 2021. biti potpuno nepošteni i ukoliko se građani Hrvatske ne budu potpuno angažirali, stranke koje smo do sada imali na vlasti ostati će i dalje na vlasti sa svom svojim odabirom prioriteta s kojim građani nikako nisu zadovoljni!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama