fbpx

Kvarner Family iznajmljivači posjetili i upoznali otok Lošinj

Objavljeno 16.05.2023 - IzdvojenoTurizam

Kvarner Family iznajmljivači posjetili i upoznali otok Lošinj

U organizaciji Turističke zajednice Primorsko-goranske županije za Kvarner Family iznajmljivače prošlog vikenda bio je organiziran još jedan studijski izlet. Nakon Cresa u travnju, u svibnju su iznajmljivači posjetili i upoznali otok Lošinj.

Osamdesetak iznajmljivača i novinara na Lošinju je posjetilo Miomirisni vrt u kojem su imali priliku upoznati se sa više od 100 alohtonih biljnih sorti, dok su u miomirisnoj butigi mogli razgledati zanimljive miomirisne suvenire pa su mnogi od njih kupili miomirisna ulja, balzame, razne vrste čajeva i meda. Nakon Miomirisnog vrta, slijedio je obilazak jedinstvenog Muzeja Apoksiomena i interpretacijskog plovidbenog centra pomorske baštine otoka Lošinja – novoobnovljenog jedrenjaka lošinjskog logera „Nerezinca“, koji je vezan točno ispred Muzeja Apoksiomena. Kako je na otoku Lošinju upravo u tijeku dobro poznata gastronomska manifestacija, 15. po redu „Fešta lošinjske kuhinje“, za Kvarner Family iznajmljivače organizirano je posebno kušanje tradicionalne lošinjske kuhinje. Izlet su popratili i lokalni lošinjski mediji.

„Cilj naših izleta je pokazati iznajmljivačima zaista raznovrsnu ponudu županije. Na ovaj način povezujemo sve segmente naše ponude, jer upravo iznajmljivači koji su svojim gostima „prva i zadnja točka“ na destinaciji zahvaljujući ovim izletima imat će dobru ideju kako im predložiti neku novu aktivnost ili doživljaj. Naši Kvarner Family iznajmljivači se rado odazovu i sudjeluju na izletima po županiji, zadovoljni su našom inicijativom i ovim putem im se svima još jednom zahvaljujem na podršci i zajedničkoj suradnji“, ističe direktorica Irena Peršić Živadinov.

Uz izlete, Turistička zajednica Primorsko-goranske županije nastavlja održavati i online edukacije namijenjene iznajmljivačima. Tako će se u srijedu, 17. svibnja, obraditi tema unapređenja kvalitete obiteljskog smještaja kroz gostoljubivost i kulturu stola, kroz koju će se poseban naglasak staviti na lokalne namirnice, jela i vina.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama