Leo Pavela – “Gorski kotar kao TOP skijaška destinacija”

Objavljeno 13.05.2021 - KIGO TV

Leo Pavela – “Gorski kotar kao TOP skijaška destinacija”

Gorski Kotar – Mrkopalj i Delnice moraju postati TOP skijaške destinacije

Gorski kotar mora postati odlična zimska destinacija te se tako mora i brendirati, prvenstveno za domaće goste jer je blizina Zagreba i Rijeke garancija za popunjene hotele za vrijeme snježnih dana.

Gorski kotar postat će broj 1 odredište za skijanje” – Leo Pavela, kandidat za župana Primorsko Goranske županije (PGŽ)

Booking statistike za Gorski kotar

U prvom kvartalu 2021. godine Gorski kotar je premašio čak i rekordne brojke iz 2019. godine. Naime, u prvom kvartalu ove godine Gorski kotar je ostvario povećanje od 53,66% u broju dolazaka i 46,14% u broju noćenja, u odnosu na 2019. godinu i vrijeme prije korona epidemije što je fantastičan rezultat!

Ove brojke govore u prilog onima koji traže hitne investicije u Gorski kotar, najviše u moderne hotele koji nude sve sadržaje kao i oni hoteli na moru, te investicije u staze za skijanje, žičare, parkirališta, skakaonice, bob staze…

Gorski kotar ima problematični turizam, odgovorno – Ministarstvo turizma i PGŽ

Problemi turizma Gorskog kotara su u potpunom zaboravu PGŽ -a prema ovome kraju, tako da se u skijališta u Begovom Razdolju, Mrkoplju, Tršću i u Delnicama nije ništa ulagalo, pa je ove godine bio pravi kaos na skijalištima po Gorskom kotaru. Na žičaru se čekalo i po jedan sat i na Platku i na Čelimbaši (Mrkopalj), a mjesta za parkiranje podno Čelimbaše nije bilo pa sku skijaši turisti blokirali cijeli Mrkopalj.

“Mrkopalj je dragulj PGŽ -a, a to nije prepoznalo ministarstvo turizma.” – Leo Pavela, kandidat za župana Primorsko Goranske županije

Leo Pavela, kandidat za župana Primorsko Goranske županije

Ako postanem župan, unaprijedit ćemo Gorski kotar i brendirati ga kao odličnu turističku destinaciju, a moja prva odluka će biti da ime GORSKOG KOTARA uvedemo uz ime KVARNER u TZ PGŽ-a tako da će u mojem mandatu novo ime biti TZ KVARNER i GORSKI KOTAR!

Potaknut ćemo izgradnju novih, velikih hotela sa svim sadržajima kao i u Austriji i Sloveniji, obnovit ćemo žičare i potaknuti zimske programe i događanja.

16. svibnja izađite na izbore i glasujte ZA – KVARNER I GORSKI KOTAR!

Na slici: Leo Pavela i Filip Gardoš

Brendirat ćemo GORSKI KOTAR i KVARNER kao vrhunske turističke destinacije – Imenujemo TZ KVARNER I GORSKI KOTAR – Leo Pavela, kandidat za župana Primorsko Goranske županije

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama