fbpx

Leo Pavela – kandidat za gradonačelnika Rijeke, počeo prikupljati potpise

Objavljeno 25.04.2013 - Vijesti

Leo Pavela – kandidat za gradonačelnika Rijeke, počeo prikupljati potpise

Leo Pavela danas  počinje prikupljanje potpisa na KORZU u Rijeci za kandidaturu za gradonačelnika u vremenu od 10 do 17 sati.

Ovaj kandidat do sada se istaknuo kao jedini koji je predstavio jasan program kojim se najviše usredotočio na sređivanje riječkog priobalja, te je u tu svrhu snimljen video uradak kojim se ukazalo na devastirano riječko priobalje. Nakon što je snimljen predizborni spot za pjesmu, “Rijeko, dolazi novi dan”, kojim se ukazalo na kompletnu zapuštenost priobalja u Rijeci, “trgnuli”su se političari u poglavarstvu Grada Rijeke i Luci Rijeka, te su nakon 22 godine počeli uređivati Luku Rijeka. 

Plan koji je ponudio Leo Pavela, sažet je u 11 točaka;

 1. Hitno sređivanje RIJEČKOG LUKOBRANA
 2. Hitno uređenje RIVE BODULI
 3. Stavljanje LUKA RIJEKA u funkciju Grada Rijeke i hitno uređenje LUKE BAROŠ u modernu marinu sa svim popratnim sadržajima
 4. SAJAM NAUTIKE organizirati da bude najbolji u Hrvatskoj ( sada je najlošiji i u stalnom padu)
 5. Postavljanje SPOMENIKA RIJEČKIM KAPETANIMA I DIRIGENTIMA, TE TORPEDU
 6. Uređenje PUTNIČKOG TERMINALA da doista postane pomoć putnicima ( turističke agencije, najam automobila, bicikla, skutera, suvenirnica, trgovina, kiosk, mjenjačnica, ugostiteljski objekt)
 7. IZGRADNJA BENZINSKE CRPKE ZA BRODOVE
 8. PROMJENA STRATEGIJE RADA TZ RIJEKA
 9. RIJEČKA ZAOBILAZNICA mora kroz deset plakata početi komunicirati s tri milijuna putnika koji prođu tom dionicom, a u cilju informiranja turista i pozivanja istih da posjete Rijeku.
 10. RIJEČKE BOLNICE (kupnja novih noćnih ormarića, slika, sređivanja toaleta, okolice bolnica)
 11. ANGAŽIRANJE UMIROVLJENIKA ( većina umirovljenika je željna stvaranja i rada i davanja svoga doprinosa gradu Rijeci. Danas Grad Rijeka nije animirao građane treće životne dobi da budu zadovoljni i korisni društvu. Akcijama, “UREĐUJEM SVOJ GRAD” riječki umirovljenici bi pokazali koliko još imaju snage i ljubavi prema svome gradu)

Po zakonu hrvatskog izbornog povjerenstva, Leo Pavela mora prikupiti 1500 potpisa i to do 02.05. 2013 godine. Tada se svi potpisi moraju predati u DIP Rijeka, pa ako je sve u redu, Leo Pavela postaje i službeni kandidat.

Leo Pavela ima tim s kojim je budućnost Rijeke i njezinog priobalja osmišljena  tako da vizualno bude uređena poput Trsta i Kopra, no da turistički bude zanimljivo osmišljena novim sadržajem koje će privlačiti goste s riječke zaobilaznice da posjete samo središte grada na Riječini.
Rijeka nema povijesne sreće da su njezine pojedine građevine pod UNESCO zaštitom poput Dubrovnika, Splita, Trogira ili Šibenika pa se zato Rijeka mora okrenuti potpuno novim i hrabrim idejama. U Rijeci moraju postojati atrakcije modernog doba.
No, bez novih ljudi i novih misli – NEMA NIŠTA.

Vidimo se na KORZU u Rijeci od 10 do 17 sati.

 

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama