Leo Pavela: “U 2022.g. imamo razloga za optimizam na Kvarneru i u Gorskom kotaru!”

Objavljeno 24.12.2021 - Vijesti

Leo Pavela: “U 2022.g. imamo razloga za optimizam na Kvarneru i u Gorskom kotaru!”

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, županijski vijećnik Leo Pavela poslao je priopćenje za medije koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani građani Primorsko-goranske županije,

Došli smo do samoga kraja 2021. godine, godine koja je bila prepuna neizvjesnosti, ponajviše zbog epidemije COVID-19. Ipak, treba napomenuti da je ove godine naša županija ostvarila fantastične turističke rezultate, kako na Kvarneru, tako i u Gorskom kotaru koji je rušio sve turističke rekorde.

Ove godine usvojili smo glavni Plan razvoja PGŽ za slijedećih 5 godina, kao i stabilan proračun za 2022.g. Planovi za razvoj PGŽ-a u slijedećih 5 godina su fascinantni i trebali bi značiti dodatna zapošljavanja i podizanje standarda naših građana. Spomenimo samo neke od njih. U slijedećih 5 godina trebali bi dobiti žičaru na Učku, najbolje golf terene u Hrvatskoj u općini Mali Lošinj, novu ACI marinu u Rijeci, desetak novih hotela u Gorskom kotaru, kao i prvi glamping u Crnom Lugu. U Gorskom kotaru trebala bi proraditi skijališta – Petehovac i Čelimbaša već od ove skijaške sezone, Begovo Razdolje i Rudnik od sljedeće, a još minimalno dva nova skijališta (Tuhobić i Bijela Kosa) za tri godine.

U 2022. godini, razloga za optimizam u PGŽ-u trebalo bi biti više nego dovoljno, pa Vam sukladno tome želim svima vesele i ugodne božićne i novogodišnje blagdane.

Sretan Božić i Nova 2022. godina!

Leo Pavela
Županijski vijećnik platforme KIGO

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama