Leo Pavela, novo lice za bolju županiju

Objavljeno 13.05.2021 - KIGO TV

Leo Pavela, novo lice za bolju županiju

Leo Pavela, kandidat za župana Primorsko Goranske županije

Leo Pavela – novo lice bolje politike za Kvarner i Gorski kotar

Leo Pavela novost je u hrvatskoj politici jer su teme njegovog političkog djelovanja specifične, a stil izrazito energičan i angažiran. Ljudi, gospodarstvo, turizam, nautika, zabava i ekologija središte su njegova djelovanja. Godine iskustva u turizmu i novinarstvu predstavljaju realan i vrijedan uvid u propušten razvoj turizma i komunikacije lokalnih jedinica uprave u Primorsko Goranskoj županiji.

Upravo zato, ovakav program kao osvježenje i novitet na političkoj sceni, nosi hitan i realan plan akcije.

Pozadina, iskustvo u turizmu i političke ambicije

Leo Pavela je rođen 1970. godine u Rijeci, a odrastao je u Malom Lošinju.

Široj je javnosti poznat kao voditelj i novinar HRT-a, a potom i kao glavni urednik RiTV-a, u to vrijeme, najbolje lokalne televizije u Hrvatskoj. Nakon odlaska s RiTV-a osnovao je hrvatski dnevni portal “KIGO” ( KVARNER I GORSKI KOTAR) u kojem je i danas glavni urednik.

U svojoj poslovnoj karijeri Pavela se bavi i turizmom. Nakon poslova organizacije turističkih sadržaja osnovao je i prvu charter kompaniju u Rijeci, a svojim promidžbenim aktivnostima na Kvarner dovodi goste iz cijeloga svijeta.

Pavela je i zapovjednik turističke dvadeset metarske jahte Bubamare s kojom je preplovio cijeli Mediteran i tako promovirao Kvarner na svim nautičkim destinacijama koje je posjećivao.

Leo Pavela, kandidat MOST-a za župana Primorsko Goranske županije

Promocija je danas ključna za Kvarner i Gorski kotar, a to je ujedno i fokus budućeg političkog djelovanja kandidata za župana Primorsko Goranske županije.

Fokus političkog rada i iskustvo u realnom sektoru

Kao primarni fokus svojeg političkog angažmana, Leo Pavela prioritizirat će kvalitetnu suradnju s Rijekom, gradom kojega u svakom pogledu želi istaknuti kao stvarno središte i pokretač razvoja Primorsko-goranske županije.

U suradnji s Rijekom, Pavela će svoj rad usmjeriti i k neophodnoj sanaciji zapuštenog riječkog priobalja, fasada, kolodvora, zračnih luka, kazališta, putničkog terminala.

Kvarner i Gorski kotar kao turistički brend

Sljedeće područje osobitog interesa zauzimat će turizam i brendiranje turističkih destinacija Kvarner i Gorski kotar. Mnogi gosti prepoznaju Istru i Dalmaciju kao turističke regije dok se za Kvarner i Gorski kotar puno manje zna.

Dugogodišnje iskustvo rada u turizmu omogućilo je realan i vrijedan uvid u trenutačnu situaciju, a uz to neophodno se nameće i realan plan akcije. Taj plan i fokus proizlazi iz puke potrebe za promjenom u odnosu prema turističkom sektoru i načinu kako se isti organizirao do sada na Kvarneru, a posebno u Gorskom kotaru, ističe kandidat za župana PGŽ.

“Plan akcije za bolju organizaciju turističkog i nautičkog sektora čista je potreba koje su svjesni svi turistički djelatnici. ”
Leo Pavela, kandidat za župana Primorsko Goranske županije

Umirovljenici

Kao još jedna vrlo važna tema kojom će se Pavela baviti bit će naši umirovljenici.

Na području PGŽ potpuno su zaboravljeni ljudi treće životne dobi koji su još uvijek zdravi, aktivni i željni uključivanja u različite aktivnosti.

Pavela drži da naši sugrađani moraju dobiti poticaj od županije i gradova za organizaciju događanja i prostora za druženje i zabave. Isto tako i za putovanja po županiji, od planina do otoka, a poželjno ih je i aktivno uključiti u formiranje sadržaja za turiste treće dobi iz ostalih krajeva Hrvatske kao i drugih europskih zemalja.

Na ovaj način naši umirovljenici postali bi dio lokalne turističke zajednice.

Kandidati za zamjenike župana primorsko goranske županije

Leo Pavela imenovao je kandidate za zamjenike župana Primorsko Goranske županije:

1. Ivana Vahtarić rođena 1987. u Rijeci, magistra ekonomije na području organizacije slobodnog vremena i događaja

2. Marijan Šegota rođen 1990. u Rijeci, inženjer građevine

leo_pavela_marijan_segota

Ivana Vahtarić živi u Opatiji i cijeli svoj radni vijek je provela u ovom najvažnijem turističkom gradu u Hrvatskoj. Voli životinje, izrađuje unikate, majka je dvije djevojčice.

Marijan Šegota, živi u Rijeci na Gornjoj Vežici, strastveni je ljubitelj nogometa i odbojke, član je nadzornog odbora HNK Orijent 1919, zaposlen je u privatnoj kompaniji kao voditelj projekta te zbog svojeg posla svakodnevno putuje po cijeloj Hrvatskoj.

Kvarner i Gorski kotar, nova politika

Kvarner i Gorski kotar zaslužuju nove politike, nove ljude i ciljeve jer su postojeće politike pokazale u zadnjih 30 godina što znaju i umiju, što nažalost nije bilo dovoljno za razvoj našeg kraja !

I baš zato, glasujte 16.svibnja 2021. ZA – KVARNER I GORSKI KOTAR!

Kandidat br. 5 – Leo Pavela, za župana PGŽ

Leo Pavela [KIGO TV] – Gorski kotar će biti najbolja zimska destinacija u Hrvatskoj!

Share on Social Media

Facebook
Twitter
Buffer
Tumblr
LinkedIn
Reddit

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama