fbpx

Livaja se oprostio od reprezentacije

Objavljeno 08.10.2023 - SportVijesti

Livaja se oprostio od reprezentacije

Marko Livaja se objavom na Instagramu oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije. Poruku Livaje prenosimo u cijelosti.

”Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha. Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti”, napisao je.

Neslužbena informacija kaže da je Livaja je u razgovoru s vodstvom HNSa odlučio napustiti reprezentaciju. Razlog je navodno bio njegov nagli karakter zbog kojeg je došao na zub pojedinim navijačkim skupinama u Hrvatskoj što svakako nije dobro za reprezentaciju jer ona njeguje pristojnost i jedinstvo.

Bilo kako bi hrvatska reprezentacija odlaskom Livaje gubi jednog talentiranog navijača ali je očuvala jedinstvo i ugled što je u ovome trenutku najvažnije!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama