Marin Miletić “spustio” Obersnela na Twitter raspravi!

Objavljeno 27.02.2021 - Vijesti

Marin Miletić “spustio” Obersnela na Twitter raspravi!

Iako je već svima znano da SDP surađuje jako dobro s nekim visoko pozicioniranim HDZovcima u današnjoj raspravi na Twitteru Obersnel je pokušao poslati poruku Marinu Miletiću da baš on ne bi trebao imati svoje mišljenje o relacijama HDZa s ostalim strankama jer je MOST čak dva puta bio u vlasti u koaliciji baš s HDZom.

Dio rasprave možete vidjeti ovdje:

Obersnel zaboravlja da je upravo MOST bio dva puta u obnašanju vlasti s HDZom samo kontrolni mehanizam navedene stranke te da je MOST prvi put srušio Vladu HDZa zbog sprečavanja korupcije, a drugi put su probali napraviti to isto , no onda je ex koalicijski partner SDPa, HNS utrčao zajedno s nacionalnim manjinama i dali su potporu Plenkoviću, kojeg danas obožavaju i u SDPu.

Koliko je obožavanje SDPovaca prema premijeru Plenkoviću najbolje je vidljivo na ovom videu koji je prije par dana snimljen s kandidatom za gradonačelnika Rijeke iz redova Obersnelovog SDPa!

Nakon ovog videa potpuno je jasno da bi SDP bio puno prirodniji koalicijski partner Plenkovićevom HDZu od MOSTA, pa je upadica Vojka Obersnela Marinu Miletiću suvišna, a Miletić se vrlo dobro snašao u spornom Twitter pripetavanju!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u