Marko Tolja zvijezda božićnog gala koncerta HKD-a na Sušaku

Objavljeno 01.12.2021 - Zabava

Marko Tolja zvijezda božićnog gala koncerta HKD-a na Sušaku

Hrvatski kulturni dom na Sušaku i ove godine svojim božićnim gala koncertom obilježava kraj godine i priključuje se svečanom blagdanskom ugođaju, ovoga puta uz Marka Tolju. Vrsni glazbenici, božićni klasici, svjetski evergreeni i kantautorske skladbe – sve to moći će se uz piće dobrodošlice doživjeti na HKD-ovom božićnom koncertu u subotu 18. prosinca.

Svestrani pjevač i kantautor izvanrednih vokalnih sposobnosti, Marko Tolja podjednako se dobro snalazi u popu, jazzu i swingu, zbog čega ga često nazivaju hrvatskim Frank Sinatrom. Tolja dolazi sa svojim sjajnim kvartetom sastavljenim od riječkih all stars instrumentalista: Ivanom Popeskićem, Branimirom Gazdikom, Henryem Radanovićem i Ivanom Pešutom.

Svaki koncert u mojoj Rijeci mi je poseban doživljaj. Kažu da je u ovom poslu uvijek najteže nastupati doma, ali ja se s time nikako ne bih složio. To su moji ljudi, moja energija i svaki koncert ima posebnu energiju, pogotovo ovi u blagdanskom ozračju kaže Tolja.

Ulaznica po cijeni od 100 kn u pretprodaji ili 120 kn na dan koncerta uključuje i piće dobrodošlice. Ulaznice je moguće kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

Za ulazak u dvoranu potrebna je COVID potvrda. Mogu ju pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani od strane medicinskog osoblja unutar 48 sati od predstave.

Autor: Ana Bernard

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama