Milanović konačno odlazi iz vrha SDPa

Objavljeno 12.09.2016 - Vijesti

Milanović konačno odlazi iz vrha SDPa

Da će MOSTovci uspjeti u svome naumu da velike političke igrače SDPa i HDZa skinu s trona znali su samo oni koji mogu procijeniti upornost ekipe iz MOSTA i trezvenost i čestitost kojoj su pristupili hrvatskoj politici.

Milanović je najavio svoj odlazak s vrh SDPa te je kazao da želi da glavni odbor SDPa hitno počne tražiti novog predsjednika SDPa.

Milanović kaže da odlazi i da ne zna s čime će se baviti dalje u životu.

Milanović je kriv jer je vodio SDP u neprihvatljivom neeuropskom pravcu. Štitio je pojedince od europskih zakona, nije poticao rad socijalne države, imao je neprihvatljive izjave uvreda protiv opozicije i predsjednice Hrvatske. Nacionalistički se izražavao s neprimjerenim rječnikom posebno u odnosu s nekim susjednim državama. Jednostavno rečeno bio je bahat, netolerantan i nepromišljen.

Hrvatski Božo nije se dao smesti i uspio je svojom strpljivošću ono što mnogima nije uspjelo…. skinuo je s trona bahate političare poput Jamba, Karamarka i Milanovića.

U političku ispravnost MOSTa i njihovu čestitu namjeru više nitko ne sumnja. MOST je postao najvažnija snaga moderne hrvatske politike i uz novi i reformirani europski HDZ s Plenkovićem na čelu, mogli bi stvoriti jaku i stabilnu Vladu RH koja bi mogla nastaviti put oporavka i prosperiteta lijepe naše domovine.

Milanovića i Karamarka vrlo će brzo svi zaboraviti jer odmor od bahatosti godi svima u Hrvatskoj.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama