Milanović laže, EU komisija potvrdila da nije reformirao

Objavljeno 27.02.2016 - Vijesti

Milanović laže, EU komisija potvrdila da nije reformirao

Iako je Europa godinama upozoravala Milanovića da nije napravio nikakve reforme, Milanović je tvrdio sasvim suprotno. Nije iskoristio ulazak Hrvatske u EU, nije reformirao birokraciju i gospodarstvo i Hrvatska se našla na samom rubu propasti.

Milanović je politizirao, svađao se s neistomišljenicima i niej smnjio birokraciju i unaprijedio gospodarstvo. Sve je vrlo logično jer je i sam politikant, a ne gospodarstvenik.

Europa je dobro analizirala i detektirala stanje u Hrvatskoj i Milanović se nije proslavio niti u jednom od šest područja koje je skenirala europska komisija.

Milanović i njegova Vlada bili su loši u upravljanjima javnim financijama, u reformi javne uprave, reforme lokalne uprave, reforme plaća u javnim upravama.

Hrvatska je ostvarila vrlo nizak potencijalna stopa rasta. Europska komisija kazala ej da je u Hrvatskoj i vrlo niska stopa zaposlenih, za što se izravno optužuje Milanović i njegova vlada jer su u četiri godine mogli napraviti znatno više.

Vlada je posustala i u obrazovnom sustavu, jer je europska komisija procijenila da hrvatski studenti i učenici ne dobivaju ono znanje koje je potrebno za napredak društva, posebno ne za program samozapošljavanja.

Hrvatskoj prijete sankcije EUa i sada je sva umjetnost i snaga u pregovaranju Oreškovića i njegove Vlade.

BDP je i u ovom mjesecu na mršavoj stopi rasta, ispod dva posto, a za razvoj Hrvatske potrebna je stopa rasta od 4 posto.

Danas sa sigurnošću možemo i moramo kazati da je Vlada koja je favorizirala ustaše i partizane te svađe koje su sezale u prošlo stoljeće, danas od strane europske komisije ocjenjena kao loša, nesposobna i neprihvatljiva. Zoran Mlanović i SDP s njegovim vodstvom moraju postati europska politička povijest.

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama