Milanović o Vedrani Rudan: Polupismeno, vulgarno piskaralo

Objavljeno 10.02.2021 - Vijesti

Milanović o Vedrani Rudan: Polupismeno, vulgarno piskaralo

Predsjednik Zoran Milanović u svom današnjem statusu na Facebooku obrušio se na Vedranu Rudan.

“Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo. Protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru! No pasaran! Za slobodu govora, normalnosti i zdravog razuma”, napisao je Milanović.

Osvrnuo se na njezinu posljednju kolumnu “Pijetao s Pantovčaka” u kojoj ga je prozvala zbog vrijeđanja Udruge B.a.B.e.

“Naš Zoki, “predsjednik s karakterom”, opet je uzburkao hrvatsku javnost. Bila sam sigurna da nakon dosadašnjih nastupa ne može više i ne može dalje. Prevarila sam se. Takvi čovjeka uvijek iznenade. Može Zoki bolje, uvijek Zoki može bolje, još nije doživio orgazam.

Pa ipak… On misli da Udruga B.a.B.e. ima “glupo i neduhovito” ime. ?! Čovjek je iz Dalmatinske zagore, iz Sinja? Nije moguće da je Dalmozagorac zaboravio da “baba” u Sinju i ostaloj Zagori znači baka? Zaboravio je da mu je “baba” pekla palačinke, pričala mu priče, grlila ga, ljubila, voljela onako kako to samo mogu bake, none i sinjske babe?”, napisala je Rudan.

Iako su i Vedrana Rudan i sama B.a.B.E. uvijek vrlo glasne i neugodne prema onima koji ne misle kao i oni, predsjednika Milanovića su do sada donekle štedjele jer su ga doživljavale kao svojega, lijevoga, pa ga nisu dirale. Da su navedene žene lijeve aktivistice dokazuje i to da nikad nisu stali u obranu žena koje su bile itekako neugodno napadane u Hrvatskoj no nisu bile lijevog svjetonazora. Radi se o Ljilji Vokić, Vesni Škare Ožbolt, Kolindi Grabar Kitarović, Janici Kostelić, Ljerki Mintas Hodak i mnogim ostalim ženama koje nitko od vrlo glasnih i neugodnih žena koje navodno zastupaju ženska prava, nije zaštitio ili dao podršku! Dapače, tajno ismijavanje je bilo i više nego očito svim građanima Hrvatske!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama