MILANOVIĆ poručuje: politički sam odgovoran, a pravno mi ne možete ništa!

Objavljeno 11.02.2017 - Vijesti

MILANOVIĆ poručuje: politički sam odgovoran, a pravno mi ne možete ništa!

Poruka Milanovića je šokirala Hrvatsku. Poslao je jasnu poruku svojim ponašanjem nakon što je čovjek kojeg je on uveo u visoku politiku osumnjičen da je mutio i krao državni proračun optužujući nedužne ljude da su oni putovali svakamo kao savjetnici Zorana Milanovića, da ga baš briga jer mu nitko ne može ništa.

Naime, Milanović je kazao da je politički kriv, ali da pravno nije, a odgovaraju samo oni koji mogu biti i pravno krivi, jer kod nas političari ne odgovaraju za ništa.

Nema političke odgovornosti.

Zoran Milanović se jednostavno pokupio iz SDPa i ostavio ga na cjedilu s njegovom neorganizacijom. To je kao da se neki direktor tvrtke povuče s rukovodećeg mjesta i u tvrtki nastane kaos. To samo znači da direktor tvrtke nije dobro odradio svoj posao i da ga je baš nije bilo briga za interes firme. Isto je i s bahatim Milanovićem.

Doista, Milanović neće zajedno sa Sauchom biti optužen za političku odgovornost, niti za privatne letove zrakoplovom, niti za nanošenje štete Hrvatskoj i brojnim slučajevima, no to je tako. Politika je zato prljava, jer se prljavci mogu nekažnjeno provlačiti kroz život.

Gdje su sada oni koji su bez zadrške podržavali Milanovića poput Obersnela, Opačičke, Stazića, Jovanovića, Marasa itd…..

 

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama