Milanovićev oproštajni status

Objavljeno 24.12.2015 - Vijesti

Milanovićev oproštajni status

Hvala vam svima koji ste u proteklom vremenu bili uz nas i podržavali nas i još nas i dalje podržavate. U ove četiri godine uspjeli smo zemlju izvući iz krize što danas pokazuju sve brojke i to su činjenice. Bili smo suočeni s mnogim izazovima, ali nismo posustajali ni dana, napisao je šef SDP-a Zoran Milanović na Facebooku.

Situacija u kojoj se Hrvatska našla u posljednjih nekoliko dana nije zabilježena u novijoj povijesti i ozbiljno je narušila povjerenje građana u politički sustav zemlje, dodao je.

Na ove izbore izašli smo čista srca i s jasnim rezultatima vodeći se najvišim demokratskim standardima koji od osobe koja želi obavljati najodgovorniju funkciju u zemlji zahtijevaju izborni legitimitet. Još u izbornoj noći rekao sam da smo otvoreni za razgovore i partnersku suradnju što smo u ovim pregovorima i pokazali. No, nisam mogao utjecati na razne pritiske i neiskrenost s druge strane stola, što je na kraju dovelo do zanemarivanja volje birača koji su ovakvim ishodom ostali prevareni. Ovime su narušena demokratska pravila i standardi za koje smo se godinama borili i od njih nikad ne smijemo odustati, stoji u statusu.

Milanović u svome statusu nije ništa napisao o svojoj aroganciji i političkim promašajima zbog čega je cijeli SDP i ostatak bacio u oporbu.

Milanović opet nije priznao da nije smio razbijati MOST i tajno iza leđa sastančiti s Prgometom, Petrinom i ostalima kako bi devastirali MOST što mu se na kraju obilo o glavu.

Milanoviću se sprema velika pobuna u SDPu i očekuje se njegova odgovornost za gubitak na izborima.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama