Mirijana Hrga razočarana Kolindom!

Objavljeno 08.01.2020 - Vijesti

Mirijana Hrga razočarana Kolindom!

Aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je izgubila izbore zbog svojih gafova, razriješila je dužnosti Mirjanu Hrgu, svoju dosadašnju savjetnicu za odnose s Hrvatskim saborom i vladom Republike Hrvatske.

Bivša televizijska urednica koja je postala Kolindina savjetnica 16. siječnja 2019. tako je razriješena osam dana prije nego što bi napunila godinu dana mandata na Pantovčaku, čime je izgubila pravo na privilegiju da kao državna dužnosnica prima šest mjeseci pune i šest mjeseci pola plaće.

Ona sada ima pravo zatražiti punu plaću tri mjeseca i pola plaće iduća tri mjeseca do početka ostvarivanja plaće po drugoj osnovi.

S Kolindom s razišla još ljetos, kada je shvatila da je ista osoba koja nema kapacitet za ulogu predsjednice države te da joj savjetnici ne trebaju jer ona nikome ne vjeruje, nitko je ne može savjetovati i sve radi sama. Informacije koje su došle do KIGO.hr govore da je Hrga ostala zatečena načinom kojim je Kolinda surađivala sa svojim savjetnicima i razinom poštivanja ljudi s kojima je radila ili prijateljevala.

Sklopile dogovor da ostane savjetnica dok ne prođu izbori, te da ista ne nastupa o onome što zna u medijima.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama