fbpx

Mnogi HDZovci se raduju raspadu Plenkovićeve vlade!

Objavljeno 16.07.2019 - Vijesti

Mnogi HDZovci se raduju raspadu Plenkovićeve vlade!

Već se odavno zna da gotovo 80 % izvornih HDZovaca ne podržava politiku Andreja Plenkovića i Kolinde Grabar Kitarović koja je mekana prema Vučiću i koja se izrazito mekana prema birokratski ustrojenim EU parlamentarcima koiji su se odnarodili od vlastitih naroda.

Izvorni HDZovci se okreću Ruži Tomašić, Škori, Bruni Esih, Hasanbegoviću i ostalim političarima koji i dalje zagovaraju Tuđmanovu Hrvatsku od koje se sadašnje vodstvo HDZa znatno udaljilo.

Tuđman je u sadašnjem HDZu ostao samo na razini deklaracije, jer kako objasniti da jedan Mali Lošinj u kojem je HDZ na vlasti već 12 godine nije dobio nigdje ime po pokojnom predsjedniku. Sadašnji ministar turizma je bio tamo godinama gradonačelnik i ta teme nije nikada bila niti na dnevnom redu. Slično je i u mnogim drugim mjestima gdje vladaju HDZovci, a gdje nema spomena pokojnom predsjedniku Tuđmanu.

Zanimljivo je i da riječki HDZ nije nikada službeno pokrenuo temu proglašenja Jadranskog trga , Trgom dr. Franje Tuđmana makar to njihovo članstvo od njih snažno traži!

HDZ u Hrvatskoj se polako idejno gasi i počinje sve više ličiti na interesnu skupinu za dodjeljivanje visokih pozicija u državnim poduzećima. Situacija nije ništa bolja niti u SDPu pa ne čudi da se mnogi građani okreću novim idejama kroz neovisne političare , MOST, Živi Zid, Kolakušića itd….

No…. Plenković i dalje misli da je omiljen u HDZu!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama