fbpx

MOJA FESTIVALSKA PRIČA

Objavljeno 25.05.2023 - Zanimljivosti

MOJA FESTIVALSKA PRIČA

Pulski filmski festival poziva publiku i filmaše da podijele svoje priče i sjećanja na bogatu povijest Festivala

Pulski filmski festival u povodu 70. obljetnice poziva vjernu publiku i sudionike dosadašnjih izdanja da pod motom Moja festivalska priča podijele svoju priču koja se dogodila tijekom bogate povijesti Festivala!

Za dramatične događaje iz naših života obično kažemo da su se odvili kao na filmu, a tijekom povijesti Pulskog filmskog festivala takvih je događaja bilo mnogo – na platnu i oko njega.

Događaji o kojima govorimo mogu biti epski, a mogu biti i intimni. Možete ih se prisjećati sa smiješkom na licu ili sa sjetom. Ono što je bitno je da su za vas važni, da su se odvili za vrijeme ili zbog Pulskog filmskog festivala ili su uz njega na neki način vezani.

Jeste li zbog mogućnosti da uživo vidite filmsku zvijezdu napravili nešto šašavo ili zaradili nadimak koji vas i dalje prati? Ili ste zbog preskakanja zidića upali u probleme? Možda ste na Festivalu upoznali ljubav svog života (ili barem toga ljeta)? Koristite li festivalsku ulaznicu kao hamajliju? Kako ste kao glumica ili scenarist proživjeli i preživjeli večer u Areni?

Podijelite svoju festivalsku priču! To može biti jedna rečenica, mogu biti sjećanja, doživljaji, iskustva, a mogu biti i fotografije, snimke ili predmeti koje vezujete uz festival.

Svoje priče možete podijeliti putem:

– Online obrasca Moja festivalska priča
– Facebooka i Instagrama Pulskog filmskog festivala tagiranjem @pulafilmfestival te korištenjem hashtaga #mojafestivalskaprica
– E-maila: ijavolim@pulafilmfestival.hr
– Pošte: Pulski filmski festival (Moja festivalska priča), Uspon na Kaštel 2, 52 100 Pula
– U kutiji #mojafestivalskaprica na nekoliko lokacija u Puli

Odabrane priče bit će, uz dozvolu autora, objavljene na plakatima i predstavljene u sklopu projekta Moja festivalska priča, a vlasnici objavljenih priča bit će nagrađeni kompletom festivalskih ulaznica za 70. Pulski filmski festival koji započinje 15. srpnja 2023. i tijekom devet dana Pulu će učiniti središtem filmskih događanja.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama