MOST dao ultimatum Petrini

Objavljeno 29.11.2015 - Vijesti

MOST dao ultimatum Petrini

Stipe Petrina je bio i ostao čovjek koji ima problema sa svojim predstavljanjem ideja kojima želi bolje društvo. Neugodan je, psuje, virijeđa, često se ponaša isključivo, nije vičan konpromisima i ima problem s poštivanjem ljudi.
Kao takvome mu i nije bilo mjesto u udruzi MOST, posebno ne s onim ljudima koji se danas nalaze u MOSTu i koji na bazi kulture žele ustrojiti Hrvatsku da postane bolja država za život svakog poštenog čovijeka.
U posljednje vrijeme Petrina često istupa u javnost i bez dlake na jeziku očituje se o previranjima u MOST-u nezavisnih lista. Iz MOST-a su upravo poslali prioćenje u kojem od Stipe Petrine traže da se odluči i javno očituje.

“Nakon još jednog samostalnog izleta u javnost Stipe Petrine, Most nezavisnih lista želio bi ga javno pozvati da se do četvrtka očituje želi li biti dio Mostovog kluba zastupnika ili će biti samostalan. Željeli bismo demantirati tvrdnje gospodina Petrine koji očito već neko vrijeme ima druge planove, samo što smo do sada vjerovali njegovim objašnjenjima kako je prevaren od strane novinara i slično. Ovim putem bismo se ispričali novinarki Davorki Blazević zato što smo doveli u pitanje njen profesionalni integritet tako što smo nasjeli tvrdnjama gospodina Petrine. U e-mailu koji je gospodin Petrina poslao svim članovima Nacionalnog vijeća Mosta, tvrdio je da je od novinarke prevaren te da će protiv nje dignuti tužbu, što do danas nije učinio.

Gospodin Petrina, iz samo njemu znanih razloga pokušava na silu proizvesti afere koje svakom iole informiranom zvuče neozbiljno, ali javnost koja je s razlogom nestrpljiva bi iz toga mogla izvući neke krive zaključke. Tvrdnje Stipe Petrine kako je velika većina članova Nacionalnog vijeća Mosta protiv nekakve koalicije s HDZ-om koju tobože zagovara Božo Petrov, krajnje su apsurdne. Naime, gospodin Petrina itekako je svjestan da se odluke Nacionalnog vijeća donose većinom i demokratski pa je samim time tako nešto nemoguće. Upravo na prijedlog gospodina Petrine Nacionalno vijeće tako je ustrojeno, što se ne bi dogodilo da je netko imao skrivene planove.

“MOST je pod strahovitim pritiskom”

Javnosti prepuštamo i sud o tome ima li smisla tvrdnja gospodina Petrine da je Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović poželjela napraviti pritisak na Božu Petrova tijekom javnog sastanka pred višečlanom delegacijom Mosta i s medijima u blizini. Ako postoji neki skriveni plan, nije li bilo drugog načina da se utječe na Božu Petrova?

Ovih dana Most je pod strahovitim pritiskom, dijelom opravdanim, a dijelom zbog interesa raznih centara moći. Voljeli bismo kada bi barem ljudi koji su izabrani na platformi Mosta igrali fer igru i rekli koji su njihovi planovi te prestali bezuspješno rušiti jedinstvo Mosta”, priopćio je MOST.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u