MOST i dalje raste

Objavljeno 01.12.2016 - Vijesti

MOST i dalje raste

Da je MOST na dobrom putu da na slijedećim izborima ostvari još bolji uspjeh pokazuje i još jedan bivši zastupnik SDPa, koji se više nalazi u idejama politike MOSTa nego SDPa i HDZa.

Nezavisni saborski zastupnik Tomislav Žagar, koji je nedavno napustio SDP, pregovara s Mostom o članstvu u njihovu klubu.

Smatra da u platformi Mosta može zadržati svoju nezavisnost, a potvrdio je da će se na lokalnim izborima kandidirati za župana Virovitičko-podravske županije. Potporu svojoj kandidaturi očekuje od Mosta, ali i od SDP-a na lokalnoj razini.

Ja sam u duši socijaldemokrat. Meni je u socijaldemokraciji uzor Isus koji je rekao – ako imaš tri košulje daj dvije, ne trebaju ti sve tri. U tom smislu ja se ne mijenjam, i želim dok sam u politici nešto dobro napraviti za svoj kraj i Hrvatsku, rekao je Žagar.

Tomislav Žagar gostovao je u HRT-ovom Dnevniku 3. Odlazak iz SDP-a jedna je od najtežih odluka u životu. Nakon izgubljenih izbora, dao je ostavku na mjesto županijskog predsjednika, a zbog nepovjerenja unutar stranke odlučio se na samostalno djelovanje. Ozbiljan posao poput politike ne može se raditi bez povjerenja, rekao je.
Potvrdio je za HRT da s Mostom pregovara o članstvu u njihovom klubu. Teško je djelovati kao nezavisni zastupnik, rekao je. Naglasio je da će u Saboru, kao nezavisni zastupnik, podržavati kvalitetne zakone, no poreznu reformu neće podržati. Ona pogoduje onima koji imaju više na uštreb onima koji imaju manje, objasnio je svoju odluku.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u