MOST i Pernar u pravu, hitne promjene u pravosuđu nužne

Objavljeno 15.12.2016 - Vijesti

MOST i Pernar u pravu, hitne promjene u pravosuđu nužne

Tko god da je danas gledao zadnje zasjedanje Sabora u ovoj godini mogao je vidjeti samo jedno, proračun je nebitan, jer su nepravilnosti u pravosuđu toliko velike da niti jedan od ključnih lopova nije osuđen i bilo kakav proračun je upitan jer  što god da se u novoj raspodjeli novaca dogodi loše, nitko neće odgovarati.

Prije neki dan je MOSTov ministar unutarnjih poslova jasno kazao da je rad Ustavnog suda upitan radi moralnih devijacija pojedinih sudaca, danas je Pernar vrlo jasno kazao da je hrvatsko pravosuđe zakazalo na svim razinama i da im građani ne vjeruju.

Seve navedeno je dovelo u pitanje funkcionalnost države i građani traže hitnu sjednicu nacionalne sigurnosti s jednom jedinom temom, HRVATSKO PRAVOSUĐE.

Bez poštenog pravosuđa nema nacionalne sigurnosti Hrvatske.

Posljednjeg dana redovitog zasjedanja Hrvatski sabor većinom glasova prihvatio je poračun za 2017. godinu. Izglasovan je s 86 glasova za, 4 suzdržana i 37 protiv. Na taj glavni financijski dokument podnesena su 132 amandmana. Vlada je redom odbila sve amandmane oporbe, a sve ih je odbio i Sabor.

No, proračun je ostao u drugom planu jer je tema stanja u pravosuđu ostavila gorak ukus u ustima svih.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u