MOST oštro protiv parazitskog ponašanja Zorana Milanovića

Objavljeno 02.02.2017 - Vijesti

MOST oštro protiv parazitskog ponašanja Zorana Milanovića

MOSTovci već odavno protestiraju jer se Zoran Milanović uopće ne pojavljuje u radu Sabora, a za to prima plaću od građana Hrvatske. U MOSTu drže da je takvo ponašanje neprimjereno i da se Milanoviću treba oduzeti novac koji je dobio, a za njega nije radio ništa.

No za sada nema zakonskog uporišta u traženju MOSTovca pa tako ostaje  gorak okus u ustima prosječnih Hrvata da političari u Hrvatskoj mogu raditi što god žele bez ikakvih sankcija.

MOST je u Metkoviću uspio staviti troškove pod kontrolu i velike političare koji su trošili šakom i kapom odbaciti od Ureda Grada i gradske blagajne. Istu stvar MOST želi napraviti i na državnoj razini, no za to treba veća podrška građana Hrvatske i veći broj mandata u Saboru.

Danas je Saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP) jednoglasno je predložilo Hrvatskom saboru da od 1. ožujka stavi u mirovanje zastupnički mandat Zorana Milanovića, bivšeg predsjednika SDP-a.

Mirovanje mandata zastupnika Milanovića već je dugo u tijeku, primijetio je nakon glasovanja i kratke, ali žustre rasprave HDZ-ov Damir Felak. Raspravu je potaknuo mostovac Miroslav Šimić izjavom da će glasovati za mirovanje kako bi se “konačno riješilo parazitsko ponašanje” bivšeg predsjednika SDP-a, koji je “za trošenje novca poreznih obveznika imao potporu svoje stranke”.

Ovo je za sada jedino moguće u zakonskim okvirima, no MOST će uskoro predložiti i novitete u zakonu…..

 

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama