Na Krku se ukrcava prva ovogodišnja grupa na brod Katarina linea

Objavljeno 19.04.2021 - IzdvojenoPutovanjaTurizam

Na Krku se ukrcava prva ovogodišnja grupa na brod Katarina linea

Opatija agencija Katarina line izvijestila je o prvoj ostvarenoj ovogodišnjoj grupi koja se danas, 19.04. ukrcava u Baški na otoku Krku.

Radi se, naime, o grupi profesionalnih sportaša koji će sudjelovati na biciklističkoj utrci organizatora 4 islands iz Zagreba. Na natjecanje su se prijavili sportaši iz cijelog svijeta, no na žalost, zbog pandemije natjecatelji s drugih kontinenata morali su otkazati, a u utrci će sudjelovati dvjestotinjak biciklista iz cijele Europe, sa smještajem u hotelima na kopnu i na Katarina line brodovima.

“Od prvotno planiranih 5 brodova iz Katarina line flote, realizirali smo popunjavanje 2 broda i to broda Moonlight, Premium Superior kategorije, na kojem će biti smješteno 35 gostiju i broda Dalmatinke, Traditional Ensuite kategorije na kojoj je smješteno 20 gostiju.

Brodovi kreću iz Baške na otoku Krku, a ruta obuhvaća 4 otoka pa će osim Krka posjetiti Rab, Cres i Mali Lošinj. Katarina line brodovi svojevrstan su ploveći hotel koji goste prati na njihovoj ruti, prevozeći i njihove bicikle. Na brodu je osiguran smještaj u dvokrevetnim kabinama s vlastitom kupaonicom i klimom, doručak i večera, a samo putovanje provodi se u skladu s epidemiološkim mjerama i uputama kako bi gostima osigurali maksimalnu sigurnost: jutarnje mjerenje temperature, dezinfekcija svih površina više puta kroz dan, nošenje maski na brodu, a radi održavanja distance svi će obroci biti posluživani u dva navrata.

S obzirom na razvoj situacije s pandemijom u zemlji, a posebice u našoj županiji, smatramo velikim uspjehom realizaciju ovog krstarenja. Pred nama je još jedna iznimno izazovna sezona za koju smo spremni i nadamo se ostvarenju maksimuma u datim okolnostima”, poručili su iz Katarina linea.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u