Na moru u idućim danima sunčano i vruće

Objavljeno 30.08.2015 - IzdvojenoVijesti

Na moru u idućim danima sunčano i vruće

Bit će sunčano i vruće, na istoku i u Dalmatinskoj zagori i vrlo vruće. Ujutro na kopnu ponegdje kratkotrajna magla, posebice po dolinama gorske Hrvatske. Jutarnja magla mjestimice je moguća i u slavonskoj Posavini, no tek kratkotrajno.

U Slavoniji i Baranji bit će vedro uz većinom slab jugoistočni vjetar. Jutro toplije, a poslijepodne vruće, oko 35 stupnjeva.

U središnjoj Hrvatskoj bit će sunčano i vruće, uglavnom bez oblaka. Ujutro se ponegdje očekuje kratkotrajna magla, vjerojatnija u blizini rijeka. Vjetar slab. Najniža jutarnja temperatura oko 17 stupnjeva, a najviša dnevna za stupanj-dva viša nego u subotu.

I na zapadu zemlje mnogo vedrine, osobito na moru. Po kotlinama Gorskog kotara, Like i unutrašnjosti Istre magla će ujutro mjestimice smanjivati vidljivost. Vjetar u gorju slab, duž obale ujutro većinom slaba bura, a danju na moru zapadnjak i sjeverozapadnjak.

Nedjelja će i u Dalmaciji biti bez oblaka, a temperatura će biti viša nego na sjevernom Jadranu, poslijepodne ponegdje i do 35 stupnjeva. Ujutro slab burin, a danju slab do umjeren jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. More većinom malo valovito.

Isto će biti i na jugu zemlje, sunčano i vruće. Noć će na obali biti topla s najnižom temperaturom mjestimice oko 25 stupnjeva. Temperatura mora na južnom Jadranu mjestimice i do 28.

U prvoj polovini idućeg tjedna na kopnu će prevladavati sunčano, većinom vedro i vruće. Zapuhat će slab do umjeren jugozapadnjak, a u srijedu bi mjestimice mogao imati jake udare, ponajprije u gorju.

Na moru u idućim danima sunčano i vruće, osobito na srednjem i južnom Jadranu. U srijedu na sjevernom dijelu porast naoblake, a zapuhat će jugo

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama