Načini na koje će (ili neće) se seks promijeniti u 2022.

Objavljeno 13.01.2022 - Ona&On

Načini na koje će (ili neće) se seks promijeniti u 2022.

Predstavljamo vam LELO seks trendove za 2022.

Teško je zamisliti kako smo već ušli u 2022. godinu. Čini nam se kao da je 2020. bila prije par mjeseci. Pandemija je poljuljala svaki dio našeg života prije skoro tri godine, a prognoze ne pokazuju kako bi uskoro mogla završiti. A jednom i kad završi, nitko ne može uistinu biti siguran koje će sve posljedice ostaviti za sobom i na vraćanje u normalu. Ipak, radite li za giganta seksualnog wellnessa možete predvidjeti seks trendove s velikom točnošću. Srećom, ‘’normalno’’ i vanilla nikad nije obuhvaćalo više stvari nego sada. Pa, krenimo.

Outercourse ili seks bez penetracije
Kako održavanje distance postaje norma, outercourse postaje sve popularnija ideja – seksualne aktivnosti bez spolnog odnosa mogu zaiskriti različite stvari različitim ljudima. Može uključivati sve osim penetracije penisa u vaginu, penetracije prstima, igračkama, analno, a uključuje dry humping, masažu, zajedničku masturbaciju i slično…. outercourse predstavlja alternativu sigurnom seksu jer jasno postavlja granice oko bilo koje aktivnosti koja za posljedicu može imait trudnoću, spolno prenošenje bolesti ili COVID-a. Koja god bila vaša definicija outercoursea, ona ovisi o razlozima zbog kojih isprobavate. Samo to je dovoljno da ovo postane najbolji trend od svih navedenih.

Heterofleksibilnost
Ako smo nešto naučili u posljednje dvije godine, to je da je život vrlo nesiguran i da se moramo posvetiti sebi i našim željama. Ženske čežnje i orgazmi su slabo shvaćeni fenomeni, no pokazalo se kako su žene vrlo fleksibilne u pogledu onoga što im odgovara. Kako se naše razumijevanje seksa produbljuje, važan dio povezivanja s vlastitom seksualnošću i zadovoljstvom je istraživanje različitih seksualnih stilova života. Dakle, ako ste uglavnom ‘’heteroseksualni’’, ali ponekad vas privlači isti spol, prihvatite to. Svaka heteroseksualna osoba je drugačija, kao i njihovo iskustvo. No, ono što je svima zajednično svim tim iskustvima jest da pomažu ljudima da bolje razumiju sebe, a to je dragocjeno i vrijedno istraživanja.

Analne igračke
Sad kad su analne igre i užitak učestaliji nego ikad prije, vrijeme je da podignemo ljestvicu i pokrenemo dijalog o analnim igračkama. Naravno, analne igračke nisu ništa novo, ali rijetko imamo priliku čuti o ljudima koji nose tzv. analne čepiće (butt plugs) izvan spavaće sobe, ženama i muškarcima koji uživaju u oralno-analnom seksu (rimming) ili heteroseksualnim muškarcima koji vole analni seks (pegging). Zvuči zanimljivo? Vrijeme je da razbijemo ovaj taboo i počnemo uživati u guzi u potpunosti! Analne igračke mogu biti ekstra dodatak za vaš svakodnevni seksualni život kakav niste ni znali da ste trebali! Samo zapamtite da je lubrikant obavezan i svaka seks igračke treba imati raširenu bazu, te trebaju biti očišćene ili potrebno je koristiti kondom ako idu u bilo koju drugu rupu.

Pegging ili hetero analni seks
A sad nešto potpuno … slično. Pegging je penetracija osobe koristeći remen, zapravo kombinaciju remena i dilda. Može se obavljati samo s dildom, bez remena, ili ručnim vibratorom poput masažera prostate. Pegging, seksualna aktivnost koja uključuje muškarca koji prima analni seks od žene koja obično nosi dildo na remenu, godinama dobiva na popularnosti u seksualnim krugovima. No čini se da je sada tajna razotkrivena jer sve veći broj mainstream web stranica s vijestima izvještava o tome. 2022. bi mogla biti prijelomna godina kada pegging ulazi u spavaće sobe, na isti način kao što je to masaža prostate učinila još 2016. godine.

Povratak osnovama
Nikad u povijesti nije bilo bolje vrijeme za imati klitoris od 2021. godine. To i dalje ostaje istina kroz 2022. Znamo i volimo Sensonic tehnologiju i usisne igračke. Pravi su raj! No, što je s izravnim kontaktom s klitorisom? Iako je bio predmet mnogih ispitivanja i zbunjenosti otkako smo se ponovno upoznali s njim, ono što nedvojbeno znamo je da klitoris obično voli biti stimuliran raznim ritmovima. Umjesto da samo trljate klitoris, razmislite o korištenju rotirajućih pokreta koji oponašaju lagani dodir prstima, pružaju preciznu stimulaciju i lagani pritisak na kapicu klitorisa. Na kraju krajeva, prirodno kružno kretanje vrhom prsta teško je nadmašiti, no zašto biste to i pokušavali? Pogotovo ako ga možete još bolje doživjeti. Nakon svih maštovitih pokreta (miješanje, štipanje, okretanje, maženje, tapkanje po i oko), vrijeme je da se vratimo starim klasicima.

Autior: Laura Rudak

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama