fbpx

Nagrađeni najljepši izlozi u Opatiji!

Objavljeno 14.12.2018 - Zanimljivosti

Nagrađeni najljepši izlozi u Opatiji!

Prva nagrada dodijeljena je grupaciji Amadria Park za izlog hotela Gardenija, druga nagrada Optici Dunatov, a treća trgovini Nola Natura.

Atraktivni izlog hotela Gardenija najljepši je u Opatiji ovog Adventa, odlučila je komisija pri Turističkoj zajednici grada Opatije koja je četvrtu godinu zaredom odabrala najbolje ukrašene izloge poslovnih prostora u centru grada te prvu nagradu u vrijednosti od 3.000 kuna dodijelila grupaciji Amadria Park.

Žiri koji su činile novinarka Aleksandra Kućel Ilić, umjetnica Eda Mihovilić i direktorica Turističke zajednice Suzi Petričić drugom nagradom u iznosu od 2.000 kuna nagradile su Optiku Dunatov, dok je treća nagrada u vrijednosti od 1.000 kuna dodijeljena trgovini Nola Natura.

– Ovo je četvrta godina da Turistička zajednica grada Opatije nagrađuje najljepše ukrašene izloge tijekom Adventa. Zahvaljujem svima koji su uređenjem izloga dali svoj doprinos adventskoj atmosferi u gradu, kazala je Petričić, istaknuvši da se ocjenjivala originalnost i kreativnost kako u načinu predstavljanja proizvoda, tako i uporabi dekorativnih elemenata te tradicionalnih i dizajnerskih dostignuća, estetski sklad i doprinos blagdanskom ugođaju.

Autor: Željka Stašić

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama