Najavljena predstava za djecu “Crvenkapica” u Opatiji

Objavljeno 29.03.2018 - Zabava

Najavljena predstava za djecu “Crvenkapica” u Opatiji

Kazališna predstava za djecu „Crvenkapica – tko se boji vuka još?“ u izvedbi zagrebačkog kazališta Tvornica lutaka održati će se u subotu, 31. ožujka 2018. s početkom u 17 sati u centru Gervais u Opatiji.

Autor: Petra Radin / Redatelj: Petra Radin i Mario Kovač / Kostimografija: Đurđica Vorkapić (Hippy Garden) / Scenografija: Jasmina Kosanović / Glazba: D Elvis bend, Ivana Husar Mlinac / Producent: Kazalište Tvornica lutaka / Izvođači: Petra Radin, Marko Hergešić i Mario Kovač

Jesmo li se ikada pitali kako se osjećao vuk u priči o Crvenkapici? Je li on uistinu zlikovac koji tjera strah u kosti generacijama djece kroz tri stoljeća? Zašto je pojeo baku i Crvenkapicu?
I je li ih uopće pojeo ili je to samo bajka kojom su roditelji zastrašivali djecu kako ne bi odlutala u nepoznati opasni svijet?

Kazalište Tvornica lutaka na svoj prepoznatljiv način izokreće priču i neki jedva primjetan lik pretvara u glavni te ukazuje na drugačiji kut gledanja. Naš vuk Gubbio zapravo je dobroćudni vučić, koji ne voli jesti meso, pa je zbog toga protjeran iz svog čopora. Na svom putu susreće Crvenkapicu i tu naša avantura za djecu počinje.

Predstava je namijenjena djeci od 3 do 12 godina.

Cijena ulaznice: 30,00 kuna
Obiteljska ulaznica (jedan roditelj i minimalno dvoje djece): 25,00 kuna po osobi / popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo.

Na dan izvedbe, blagajna se otvara sat vremena prije početka programa na mjestu izvedbe.

Autor: Petra Borovac

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama