„Najbolje od Porina“ – gala koncert – Biograd 12.5.2010.

Objavljeno 06.05.2010 - Kultura

 I ove je godine dodjela Diskografske nagrade Porin 2010. podijeljena u dva događanja;  Porin Classic koji će se održati 08. svibnja, i završnu svečanost dodjele nagrada tjedan dana kasnije

U želji da cijeli tjedan bude u znaku Porina i glazbe općenito, pripremljen je bogat glazbeni program koji se sastoji od velikih koncerata na otvorenom, klupskih svirki i nekoliko  promocija novih albuma naših izdavačkih kuća, ali i filmskih i sportskih događanja.
        Ovom prilikom želimo posebno najaviti koncert „Najbolje od Porina“ koji će se održati 12. svibnja u biogradskoj Sportskoj dvorani. Tim koncertom želimo odati počast svim hitovima i pjesmama godine koje su prijašnjih godina za tu kategoriju dobile nagradu Porin. Tako ćete, u dinamičnoj izmjeni vokalnih solista, pjesme „Cesarica“, „Jugo“, „Sve još miriše na nju“, „Apokalipso“, „Trag u beskraju“, „Nostalgična“, „Činim pravu stvar“  i mnoge druge moći čuti u izvedbi ne uvijek njihovih originalnih izvođača nego će tu biti prilično iznenađenja i neočekivanih vokalnih kolaboracija. U različitim kombinacijama između ostalih nastupit će Gibonni, Vanna, Tony Cetinski, Massimo, Natali Dizdar, Marijan Ban, Giuliano, Ivana Kindl, Neno Belan, Parni valjak…
        Svojom atraktivnom osobnošću „Najbolje od Porina“ začinit će u (ne samo) voditeljskom smislu pjevačica grupe Elemental – Remi.
        Na samom kraju koncerta će biti nagradno izvlačenje u kojem će sretni dobitnik koji je učestvovao u telefonskom izboru hita godine osvojiti automobil Opel Corsa.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u