fbpx

Najduža riječka izložba Art Molo Longo vraća se s novim datumom!

Objavljeno 23.09.2023 - Kultura

Najduža riječka izložba Art Molo Longo vraća se s novim datumom!

Nakon pandemijske pauze, manifestacija Art Molo Longo koja slavi i spaja umjetnost, kreativnost i kretanje vraća se s novim datumom. Art Molo Longo ponovo će razveseliti naš grad s još više boja, inspiracije i zvukova na jednoj od najatraktivnijih gradskih morskih šetnica, na gotovo dva kilometra dugom Riječkom lukobranu i to u subotu, 14. listopada od 10:30 do 17 sati.
Ova tradicionalna manifestacija omiljena je kod brojnih Riječanki i Riječana, a interes izlagača, kreativaca i umjetnika, kao i građana svih generacija izrazito je velik već u samoj najavi.
Osim autorskih djela lokalnih umjetnika i kreativaca – slika, skulptura, fotografija, unikatnih torbi, nakita, ekoproizvoda ili odjevnih predmeta, suvenira, posjetitelji će moći uživati u brojnim iznenađenjima, glazbenim i DJ nastupima, radionicama i nagradnim igrama, a sve u svrhu poticanja razvoja kreativne industrije našeg kraja, ali i promociju kretanja kao zdravog načina života.
Art Molo Longo oduvijek je bilo mjesto gdje umjetnost susreće zajednicu, gdje se kreativnost miješa s entuzijazmom i gdje se stvaraju trajne uspomene. Stoga, ovim putem pozivamo sve umjetnike i kreativce koji to još nisu učinili, da se prijave za izlaganje svojih radova.
Više informacija možete saznati na Facebook i Instagram stranici „Rijeka u kretanju“ ili putem upita na e-mail artmololongorijeka@gmail.com

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama