fbpx

Najgori video spot o Rijeci pogledan preko 1000 puta

Objavljeno 03.04.2013 - Vijesti

Najgori video spot o Rijeci pogledan preko 1000 puta

Kao početak kandidature za gradonačelnika Rijeke, Leo Pavela je s kolegama iz hrvatskog dnevnog portala KIGO.hr napravio glazbeni video spot za pjesmu “Rijeko, dolazi novi dan”.

Pjesma treba skrenuti pozornost na neuređenost i potpunu devastaciju riječkoga priobalja, što su političari Grada Rijeke zanemarivali više od 20 godina.

Temelj programa Lea Pavele, ukoliko mu 19.05. 2013. godine građani daju povjerenje, je uređenje riječkoga priobalja po uzoru na one u Trstu i Kopru.

 

U svega desetak dana video spot je pogledan preko 1000 puta što je veliki broj s obzirom da se radi o spotu koji šalje političku poruku novog kandidata za gradonačelnika, a ne o pjevaču.

U redakciju KIGO.hr stigli su mnogobrojni mailovi koji ukazuju na šokiranost građana viđenim u videu. Građani traže hitne promjene te žele da njihov grad izgleda konačno – PRISTOJNO.

Ovo je prvi put u povijesti Rijeke da se napravio glazbeni video uradak koji ukazuje na nesređenost Rijeke krivnjom “velih” političara, a ujedno ovo je i prvi glazbeni i video uradak koji služi u promotivne svrhe jednog kandidata za gradonačelnika.

Slika na vrhu: Riječka šetnica – Lukobran

Video link : http://www.youtube.com/watch?v=-eC7Hs3AO1M

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama