Najveći uspjeh MOSTa do sada u PGŽ!

Objavljeno 17.05.2021 - Vijesti

Najveći uspjeh MOSTa do sada u PGŽ!

Završili su lokalni izbori i sada se već može sigurno konstatirati tko je ostvario bolje, a tko lošije uspjehe na samim izborima.

HDZ, SDP, MOST, Akcija mladih, lista Davor Štimac i MOŽEMO ostvarili su odlične rezultate, dok su Lista za Rijeku, RF i BURA doživjeli potpuni debakl ne ušavši niti u vijeće Grada Rijeke niti u županijsku skupštinu!

MOST je osvojio ukupno 6 mandata, od toga 4 za Grad Rijeku i 2 za PGŽ.

Nositelj liste za Grad bio je Marin Miletić , a za županiju Leo Pavela koji se u kampanju uključio neposredno prije izbora te je ostvario odličan rezultat.

S obzirom na ekološka djelovanja Lea Pavele i Josipa Katalinića (dvojice vijećnika u PGŽu iz redova MOSTa) može se slobodno kazati da će PGŽ po prvi put pratiti vrlo jake EKO teme u svojoj skupštini što je jako važno uzme li se u obzir da upravo PGŽ ima vrlo velike EKO probleme poput jame Sovjak, Marišćine, luke Bakar, Omišlja, devastiranog riječkog priobalja, divljih odlagališta otpada, nebriga oko kvarnerskog podmorja…..

Sinergija gradskog i županijskog MOSTa kao i parlamentarne aktivnosti MOSTa Rijeka kroz Marina Miletića, garancija su uspjeha u ostvarivanju podizanja ukupne kvalitete života na području PGŽa u korist svih njezinih građana!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama