Nataša Kandić ne želi priznati srpsku okupaciju Hrvatske

Objavljeno 15.12.2019 - Vijesti

Nataša Kandić ne želi priznati srpsku okupaciju Hrvatske

Gošća emisije Nedjeljom u2 je bila Nataša Kandić, poznata mirovna aktivistica iz Beograda, žena koja je pomogla mnogim žrtvama rata iz Hrvatske u sudskim procesima u Srbiji, no žeka koja ne može izgovoriti svojevoljno da su hrvatska područja u devedesetima bila okupirana.

Regionalna komisija za utvrđivanje činjenica o ratnim žrtvama cijelo vrijeme žrtve broji imenom i prezimenom, no ujedno ne govori o tome tko je prouzročio rat. REKOM govori i o tome kako bi hrvatska Vlada mogla pomoći da se konačno utvrdi popis svih stradalih za vrijeme Domovinskog rata, no REKOM ne želi čuti od Hrvatske, BiH i Kosova da je Srbija izvršila oružanu agresiju na navedene države , a upravo ta agresija je stvorila ŽRTVE!

Nataša Kandić ipak priznaje da je kad je ušla u Vukovar bila šokirana brojem četnika na ulicama Vukovara, no ne zaključuje da je to bila politika Slobodana Miloševića tj. tadašnje cijele Srbije. Potpuno je nejasno je li ona mislila da se radi o nekom karnevalu ili teškoj agresiji na Hravtsku!?

Iako je potpuno jasno da je gospođa Kandić pomogla u procesima otkrivanja zločionaca vrlo je važno da u borbi za malog čovjeka proba sagledati cjelovitu situaciju te te da jasno osudi politiku Miloševića, Šešelja, Vučića i ostalih aktera iz devedesetih godina jer samo to će zaustaviti nove sukobe i nove zločine.

Aleksandar Stanković je šokirao svojim pitanjem da mu je nejasno zašto Hrvatska i BiH stalo zauzimaju ulogu žrtve???

Stankoviću izgleda još nije jasno da je Srbija izvela oružanu agresiju na Hrvatsku BiH i na Kosovu u cilju stvaranja Velike Srbije u devedesetim godinama. Stankoviću još nije jasno zašto su Hrvatska, BiH i Kosovo žrtve, a Srbi to nisu bez obzira na veliki gubitak srpskih vojnika.

Pravo pitanje za rukovodstvo HRTa je kako to da jedan novinar informativnog programa HRTa ima potpuno drugačije mišljenje od saborke Deklaracije o domovinskom ratu. Koju poruku nam šalje HRT?

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama