Nepristojan potez Milanovića: Odbio se fotografirati s predsjednicom

Objavljeno 27.11.2015 - Izdvojeno

Nepristojan potez Milanovića: Odbio se fotografirati s predsjednicom

Stigavši na Pantovčak na prvi krug konzultacija za imenovanje mandatara nove hrvatske vlade još uvijek aktualni predsjednik Vlade Zoran Milanović napravio je prilično nepristojan potez.

Po dolasku u Ured kratko se rukovao s predsjednicom Republike Kolindom Grabar-Kitarović gotovo projurivši pokraj nje. Odbio se i fotografirati pokazavši tako nedostatak elementarne pristojnosti. Da stvar bude gora napomenuo je da će to možda učiniti na odlasku. Ali ostalo je na možda – nije se fotografirao.

Što bi na to rekao njegov američki savjetnik Alex Brown koji je nakon izbora otišao iz Hrvatske vjerojatno nećemo doznati.

Nevjerojatno je da je ovakvo ponašanje prihvatljivo većini lijevih medija i političarima navodno lijevog centra koji se tobože zalažu za toleranciju, poštivanje i uvažavanje. Milanović jednostavno omalovažava žene i svojim stavom pokazuje da želi uvijek biti iznad njih. Pokazao je to svojim ponašanjem prema Aleksandri Kolarić, Mireli Holy, Kolindi Grabar, Ruži Tomašić, Jadranki Kosor itd. Milanović ne može trpjeti da je neka žena jednostavno iznad njega.

Spletkarenje Milnovića protiv HNSa, IDSa, MOSTa i HDZa je doista nešto što ne može uočiti samo nezrela ili nepoštena osoba.

Milanović je čovjek koji svoju netoleranciju prema onima koji misle drugačije ne može sakriti nikada i niti se trudi to napraviti.

Zoran Milanović je zalutao u visoku politiku i svojim ponašanjem to svakodnevno i pokazuje. Arogantan i netolerantan stav prema predsjednici Hrvatske, Mađarskoj, Sloveniji, Srbiji, Njemačkoj, EUu, NATOu i oporbi je toliko jak da Milanović polako postaje nepoželjna i opasna osoba u cijeloj EU i šire.

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama