fbpx

Neviđeno dobra zabava u šibenskom Azimutu

Objavljeno 02.03.2024 - Zabava

Neviđeno dobra zabava u šibenskom Azimutu

Najbolji način za započeti novi mjesec je nekim novim glazbenim izričajem ili barem onim koji publika nema osobitu priliku dovoljno često čuti. Tako bi se otprilike mogao sumirati glazbeni program koji za ovu subotu 2. ožujka pripremaju u šibenskom Azimutu. Klub od 20 sati preuzima program ‘DNBKD w/ Jacob Bergson Taut (Jojo Mayer & Nerve) + Gianluca Pellerito + NO!Mozzart’. Publika će imati priliku uživati u modernoj, organskoj elektronici i glazbenim klasicima među žanrovima kao što su jazz, punk, noise i eksperimentalni zvuk, a bit će tu i vizualnih atrakcija. Ulaznice u prodaji online na Entrio.hr ili na ulazu u klubu noći koncerta.

ZVUK S POČETKA OŽUJKA

Publiku ne bi trebalo zbuniti puno slova i naziva u imenu programa i nabrajanju glazbenih žanrova i svega što ih čeka u subotu navečer u klubu Azimut u Šibeniku jer ono najvažnije je najjednostavije – čeka ih vrhunska glazbena noć kakvu još nisu imali u gradu ove godine.

Naziv kaže ovako: DNBKD w/ Jacob Bergson Taut(JojoMayer&Nerve)+Gianluca Pellerito+NO!Mozzart, a iza toga stoji glazbenik iz Berlina Jacob Bergeson Taut, Gianluca Pellerito iz Milana, Claudia Virginia Dimoui iz Beča uz domaće glazbene virtuoze Ivana Dugandžića i Zorana Parsa Vujanovića.

Od žanrova u ponudi su punk, live electronica, modular, live jazz, experimental, noise, shaman trips, a tu su još i underground, performance
– live band session+live modular synth set w/.

Vrata se otvaraju u 20 sati otkad se ulaznice mogu kupiti i na ulazu ne samo online na Entrio.hr. Satnica u ostatku noći nalaže: 21:30h DNBDK collectivelive u klubu Azimut, a nakon toga nastavak programa slijedi od 23.30 h na after partyju uz Jacob Bergson live modular ali na drugom kraju grada u Tunelu, u Mandalini.

EKIPA ZA COOL SUBOTU

Jacob Bergson -TAUT (Berlin)
– alias producenta elektronike sa adresom u Berlinu. Inače mnogima poznatiji kao član kolektiva Jojo Mayer&Nerve, ili grammy nagrađivane kanadske autorice Kimbra. Tautovi live setovi nas vode u beskonačan spektar mogućnosti elektronske live izvedbe pa je i za očekivati plesnu, eksperimentalnu, ambientalnu, bass, dub, noise vibraciju. Njegovo široko stilističko iskustvo u jazzu, elektroničkoj i pop glazbi te njegove vještine sa sintezom čine ga ne samo savršenim suradnikom za Nerve, već i za širok raspon suvremenih umjetnika uključujući Rubblebucket, Luke temple of Here We Go Magic, Diiv, Moon Hooch i Janka Nabay

Gianluca Pellerito (Milan)
Nakon studija na Berklee College of Music u Bostonu, Gianluca Pellerito stvara svoju bazu u Milanu, u rasponu između popa, modernog jazza, fusiona, R&B-a i neo soula surađuje s umjetnicima kao što su: Shadmehr Aghili, Anomalie, J3PO, Hadrien Feraud, Peter Erskine, Alex Acuna, Valeriy Stepanov, Mario Biondi, Anatole Muster, Matteo Mancuso, Josh Meader, Jack Gardiner Luca Jurman, Federico Malamann Fool Arcana i mnogi drugi.
Aktivan s 288 tisuća pratitelja na Instagramu. Međunarodni ga umjetnici definiraju kao bubnjarsku referencu za Italiju i Europu. Vrijedno spomena je nedavno sudjelovanje na talijanskoj turneji Juliana Pollacka (J3PO) s Hadrienom Feraudom na basu.

Claudia Virginia Dimoui (VJ, Beč)
– Visual art

NO!Mozzart
“NO!Mozzart nije Mozart. Ne. On je krik iz mentalne cyber-garaže, začudan, strašan i strasan…”
Darko Rundek “ (Zoran Pars Vujanovic / Ivan Dugandzic)

DNBDK live session Featuring:
– Jacob Bergson – maschines, modular, synth
– Gianluca Pellerito – drums
– Claudia Virginia Dimoiu – VJ
– Ivan Dugandzic – Bass
– Zoran Pars Vujanovic – spoken word, fx

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama