NP „Krka“ prvo zaštićeno područje s organiziranim prihvatom za digitalne nomade

Objavljeno 23.05.2021 - Turizam

NP „Krka“ prvo zaštićeno područje s organiziranim prihvatom za digitalne nomade

Digitalni nomadi moći će raditi na najatraktivnijim lokacijama Nacionalnog parka „Krka“ te koristiti sve programe i sadržaje u Parku po istim uvjetima kao lokalno stanovništvo

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ i Inkubator za nove tehnologije Trokut Šibenik danas su potpisali ugovor o poslovnoj suradnji kako bi razvili programe prihvata posebne ciljane skupine – digitalnih nomada, koji su sve češći privremeni stanovnici i u Šibensko-kninskoj županiji. JU „Nacionalni park Krka“ digitalnim nomadima u Parku osigurava potrebnu tehničku infrastrukturu s brzim i sigurnim wi-fi pristupom u Centru kretanja u Laškovici, u Eko kampusu „Krka“ u Puljanima, na Stinicama, nasuprot Visovcu i na Roškom slapu. Dodatno će se moći neograničeno uključivati u edukativne programe koje Ustanova provodi i učlaniti se u Klub prijatelja Krke po uvjetima za žitelje županije jer će oni to nakratko i postati. 

Više o temi kao i izjave pronaći ćete u priloženom priopćenju, a na fotografijama su lokacije na kojima je NP „Krka“ osigurao idealna radna mjesta, odnosno uvjete za rad privremenim susjedima, koji svojim radom pridonose promidžbi Krke, naše županije i cijele Hrvatske u svijetu.

Autor: Katia Župan

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama