fbpx

Od danas vas jure novi presretači na autocesti

Objavljeno 31.03.2024 - Vijesti

Od danas vas jure novi presretači na autocesti

U subotu, 30. ožujka, na Europskom trgu u Zagrebu, javnosti je predstavljen novi adut hrvatske prometne policije – Audi RS 6 Avant. Ovaj super brzi karavan s 600 konjskih snaga i pogonom na sve kotače postat će nova ikona u presretanju prebrze vožnje na autocestama diljem Hrvatske.

Novi presretač, koji će već u travnju zamijeniti postojeće modele Audija A4, BMW serije 3 te druge, predstavlja tehnološki napredak u borbi za sigurnost prometa. S impresivnim ubrzanjem do 100 km/h za svega 3,4 sekunde, ovaj automobil će biti nezaobilazan u hvatanju prekršitelja.

Riječ je, dakako, o prvotravanjskoj šali. Predstavljeni Audi RS 6 Avant sa službenim policijskim oznakama zapravo je službeni automobil Auto Sport Adrije, ustupljen policijskim službenicima za predstojeći event ASA: Istria Drive, koji će startati 6. lipnja u Zagrebu, a okupit će brojne vlasnike superautomobila, koji će kao i prethodnih godina ponovo uživati u vožnji najljepšim prometnicama, ali i vrhunskoj gastronomiji, kao i međusobnom druženju na četverodnevnom događanju u Istri.

Dugogodišnja suradnja Auto Sport Adrije s policijom traje punih 7 godina. Navedeni auto samo je još jedan korak više u prometnoj sigurnosti, te se potiče razvoj turizma kroz automobilističke manifestacije, odnosno najbolji je pokazatelj kako se može turistička priča razvijati i oko automobilske industrije. A ovo je tek početak.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama