Odgođen koncert Dear Mr. Sinatra by Marko Tolja

Objavljeno 06.07.2022 - Vijesti

Odgođen koncert Dear Mr. Sinatra by Marko Tolja

Odgođen koncert Dear Mr. Sinatra by Marko Tolja

Zbog najavljenih vremenskih (ne)prilika koncert Marka Tolje, koji se trebao održati u četvrtak 7.7. na Trgu Crekvina u Kastvu, odgođen je za nedjelju 10.07. od 21:30.

Kupljene ulaznice vrijede i za novi termin koncerta.

Povrat novca moguće je zatražiti na prodajnom mjestu, gdje su ulaznice i kupljene i to do petka, 08. srpnja u 19 sati, a ukoliko su ulaznice kupljene online, tada je u istom roku potrebno zatražiti povrat novca na e-mail adresu info@mojekarte.hr .

Marko Tolja, jedan je od najboljih hrvatskih vokala i višestruki dobitnik nagrade Porin, uz prepoznatljivi autorski pop repertoar strastveni je zaljubljenik u swing glazbu. Zbog te njegove ljubavi prema swingu, ali, prvenstveno, zbog njegovih iznimnih vokalnih kvaliteta, mnogi ga nazivaju hrvatskim Frank Sinatrom.

Taj ga je laskavi nadimak nadahnuo da u čast legendarnog glazbenika osmisli poseban koncertni program. “Dear Mr. Sinatra” glazbeni je doživljaj kroz koji Tolja, kroz puna dva sata muziciranja, evocira zlatno doba hollywoodskog glamura i ostavlja publiku bez daha.

“Fly me to the moon” , “My way”, “Strangers in the night” i “That’s life” samo su neki od evergreena koje će Marko izvesti uz svoj bend sastavljen od vrhunskih glazbenika. Uz Ivana Popeskića, Henrya Radanovića, Branimira Gazdika, Ivana Pešuta, Antonia Gečeka, Olivera Ereša i Marina Ferketina, pretvorit će koncert na Trgu Crekvina u Kastvu u subotu 10. srpnja u večer punu glamura, elegancije i sjajnih glazbenih emocija.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama